torstai 25. elokuuta 2011

Charlie Brown - ruskea shaali

Kovasti toiveeni olisi, että kesää saisi pitkittää mahdollisimman pitkälle, mutta syksy pukkaa päälle päättäväisesti. Vapaaehtoisesti en anna sille periksi, vaikka syyssopivaa valmistunutta neulomusta tässä esittelenkin. Lepakko siives levitä:Malli: Revontuli-huivi by AnneM
Lanka: Aade Lõng nr 8/2. Kutomuksessa Heidillä oli ollut ongelmia solmujen kanssa, mutta minä säästyin isommilta tuskailuilta.
Puikot: 4,5 bambu
Muuta: En ole varmaan neulonut vielä tarpeeksi raitavärjättyä lankaa, koska se aina tuntuu yhtä jännältä. Olin aivan fiiliksissä tästä taas kerran... Tai sitten on vain, että kutominen vaan on niin jännää kerta toisensa jälkeen. 


En ihmettele yhtään, että Revontuli-huivin on Ravelryssa kudottu jo 2642 kertaa, koska ohje on kerrassaan mielenkiintoinen, sopivan helppo ja lähes taatusti hienon tuloksen tuottava. Haastavinta lienee kuvata lopputulos jotenkin mielenkiintoisesti kaikkien näiden kertojen jälkeen. 


Me räpsimme mökillä ihanan aurinkoisen syysillan huviksi ja melkein meinasi vielä hikikin tulla. Järvi oli peilityyni. 


En ole varsinaisesti shaali-tyyppi, joten tuskin kääriydyn näiden ensimmäisten kuvien mukaisesti shaaliini, vaan se tullee roikkumaan kaulassani yhtenä myttynä. 


Lopuksi kevennyksenä paikallista shaali - tsaali - charlie brown -huumoria. Mieheni ei aina pysy perässä aivotusteni ja parhaimmillaan joskus sekavankin englannin ääntämykseni kanssa, mutta hänkin on ihastunut suomalaiseen hittiin 70-luvulta. Syksyn tullen charlie brown niskaan ja menoksi! 7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Komea huivi! Pitäisi kai itsekin vihdoin ryhdistäytyä ja ottaa revontuli puikoille :)

Haltiakummi kirjoitti...

Ehhehe, saali braun, ehehehe :D))) Mutta on se kaunis ja on se kiva!

Ebbu kirjoitti...

Komiaa on. Revontuleen sopii kyllä erityisen hyvin liukuvärjätyt langat, kun muuten ne voivat välillä olla vähän kökköjä.

Hepuli kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihanat, syksyiset värit!

Jenni kirjoitti...

Aivan ihana revontuli ja kauniit kuvat.:)

Tiina kirjoitti...

Kaunis Revontuli, samoin kuvat.
Ja kiitos korvamadosta; seuraava viikko hoilotellaankin sitten vaan "Heeeeei, tuolta saapuu Chaaarliiieee.."

Peppiina kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista! Nyt vaan Revontuli puikoille ja laulamaan! Tsaaaaliiii!