sunnuntai 2. elokuuta 2009

BerryBaktus

Olen jo jonkin aikaa sitten saanut tehtyä valmiiksi Baktus-huivin oman versioni eli BerryBaktuksen. Työ lähti käyntiin Zauberballin hempeiden marjamaisten punaisten värien myötä, jolloin nimesin projektini. Pikkuhiljaa marjat alkoivat mädäntyä ja keskellä huivia on suurempi tummanruskea/violetti alue. :)

Olisinkin ehkä tykännyt enemmän hempukasta huivisesta, mutta ihan mukavastihan nuo tummatkin sävyt sopivat. Yleisilme nyt vain aika tumma, koska (tietenkin) piti valita punertavan langan kaveriksi musta.


Huivin kutominen oli hauskaa puuhaa. Helppoa ja aivotonta. Joskin minähän fiksuna tyttönä kerran jouduin palaamaan alkutekijöihin, koska lisäisin vähän liian suurella innokkuudella silmukoita... :) Mutta huivia voin suositella kaikille muillekin työlistalle pantavaksi! Ajattelin vielä toisen huivin tehdä, koska laskeskelin lankani siten, että niistä riittää vielä juuri sopivasti toiseenkin huiviseen.


Malli: Baktus-huivi by Strikkelise
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball ja Sandnes Garn Lanett
Kulutus: 50 g + 50 g
Puikot: 3,5 bambupyörö
Muuta: Näitä onkin viime aikoina näkynyt joka toisessa blogissa... Baktus on suosion huipulla!

Matkaraporttini Lontoostakin on jäänyt tekemättä. Ehdin siellä käydä pikaiseen I knit London -kaupassa ja muutama vyyhti sieltä lähti Suomeen. Syynä tähän hiljaiseloon on ollut tuulet ja myrskyt omassa elämässäni. Banaanilaatikot kertonee kaiken.

Näitä olen viime päivät juossut lähi-Alepasta ja pakkaillut sitten romujani. Kierrätykseen on mennyt paljon kamaa (tarvinko tosiaan vuoden 2003 laajan kemian muistiinpanoja enää?!?!) ja tarkoitukseni on, että kaikesta pikkutavarasta hankkiudun eroon syksyn aikana kirppiksellä. Löysin uusilta kotikulmiltani itsepalvelukirppiksen ihan kävelymatkan päästä.

Muuttorumban yhteydessä on saanut myös hyvän kuvan sängyn alla majailevasta lankayhteisöstä. Se elää ja senkun vahvistuu. Lankojen lisäksi tässä koruvälinevarastoni. Kankaat ja villat olen säilönyt banaanilaatikoihin.


Mutta näin taas yksi elämänvaihe päättyy ja palaan itsenäisen sinkkunaisen elämään. Sen myötä olenkin tässä jo ajatellut erilaisia työväenopiston kursseja syksylle. Espoon työkkärillä näytti olevan mielenkiintoinen remonttikurssi ohjelmistossa. Tämän lisäksi tietysti pitää ilmottautua monelle muulle kurssille! Toiminee jonkin sortin terapianakin nämä kurssit. :)

11 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Baktus on kaunis :) Joku päivä vielä miellyt sen väritykseen. Tsemppiä uuteen elämään! Vaikeudet on tehty voitettavaksi ja myrskyistäkin oppii jotain.

Mari kirjoitti...

Kaunis Baktus. Mulla on siis sama tilanne kuin sinullakin, muutto, ja otin kirppispöydän... Ja koska muutan kaupunkiin, ovat ne kansalaisopiston kurssitkin helpommin toteutettavissa :)
Hyvää syksyä sulle :)

Makepeace75 kirjoitti...

Kiva Baktus täälläkin. :o) Mulla on tällä hetkellä kaksi versiota puikoilla, saa nähdä kumpi valmistuu ensin. Noroa ja Zauberia. :o) Voimia muuttorumbaan!

jonnakene kirjoitti...

Muuttaminen on aina niin kivaa, mutta ainakin siinä tulee rankattua läpi turhia ja tarpeettomia:D Voimia uuteen elämään!

Tess kirjoitti...

Kaunis Baktus. Tsemppiä muuttotouhuihin ja uuden elämän aloittamiseen :)

Peppiina kirjoitti...

Kiitokset onnen toivotuksista kaikille! Tuntuu, että onnea tarvitaan, vaikka toisaalta uskookin, että kaikki menee mukavasti yksinkin. Ihana blogiyhteisö! :) Haleja kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Joskus joutuu luopua jostain vanhasta, jotta voi saada tilalle jotain uutta ja ihanampaa! :) Tsemppiä eloon ja paljon hyvän tuulen suhinoita sinne suuntaan! :)

AnneM kirjoitti...

tsemppiä muuttoon ja oikein mukavaa syksyä! Käsityöt yms ovatkin oivaa terapiaa :D

essi kirjoitti...

Ihana Baktus, ihanat värit! Muuttovoimia kanssa, meillä taas lähestyy putkiremontti ja pakkauhommissa pitäisi itsekin kohta olla... Pikkaisen pelottaa millaiset lankayhteisöt täällä vielä vastaan kävelevät :)

Peppiina kirjoitti...

Onneksi nuo lankayhteisöt sänkyjen alla on melko harmittomia! :)

Ex-mieheni mukaan niihin sitoutui aivan liikaa pääomaa, mutta itse ajattelen niitä sijoituksina, jotka kasvavat arvoa muhiessaan laatikoissa. :))

Henna Mattila kirjoitti...

Hienon värinen baktus! Pitää pian itsekin koittaa, kun näitä tosiaan on joka toisessa blogissa :D