keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Seuraavaksi sukat

Voihan sukkalangasta tehdä kaikkea muuta kuin sukkia? Edellisen postauksen paljettipipo saa parikseen tumput Gjestalin Silja-langasta. Paljetit jätin suosiolla väliin, sillä yksinkertaiset palmikot ovat itsessään jo riittävän nätit.Malli: Dashing by Cheryl Niamath (Ravelry-linkki)
Lanka: Gjestalin Silja
Puikot: 3 sukkapuikot
Muuta:
Hiukan tiukahkot ne ovat, mutta käytössä varmaan löystyvät juuri sen verran.

Alkuperäinen malli on kämmenikäs-malli, mutta syksyn tuulisissa keleissä sormetkin tarvitsevat lämmikettä. Aluksi meinasin tehdä sormikkaat, mutta laiskuus iski ja tein perustumput. Ainoa harmitus on se, että kun pidän takkia päällä, ei kauniit palmikot näy. Toisin sanoen, koko idea menee piiloon. Ehkä sitten paistettelen palmoikoilla vain itselleni.

Onneksi tumppuja ei ole tarvinnut tänä syksynä vielä pitää. Tänään oli aivan uskomaton keli, aurinko paistoi ja oli todella lämmin. Tuulessa ei ollut pienintäkään häivää kylmästä syystuulesta! Ihanaa!

7 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kauniit lapaset!

Tess kirjoitti...

Tosi kivat lapaset :)

Riikka kirjoitti...

Tosi kauniit! Sun täytyy aina pukea niitä lapasia tosi näkyvästi ja hitaasti, että pääsee palkimot muidenkin ihailtavaksi..;)

Usimarjaana kirjoitti...

Onpas kauniit!

heta kirjoitti...

Kivat lapaset! Mulla on sukat puikoilla just samasta langasta - tykkään väristä.

Ebbu kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Rupesin tossa miettimään, että itse en oikeastaan ikinä käytä sanaa lapaset, vaan tumput. Onkohan sekin joku murrejuttu? Vaikka eihän sillä siis mitään väliä ole.. :)

Ainotin kirjoitti...

Tosi kauniit tumput. Jos haluat näyttää kaikille noita palmikoita, saat ainalainaan multa sen lentoonlähtöneuleen, jossa on 3/4-hihat. Näkyy palmikot varmasti :D
Meidän mummo sanoi tumppuja vanttuiksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.