sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Blue nun

Tämä bloggaus on vähän niillä rajoilla, että kehtaako laittaa kuvia näkösälle. Huonoihin kuviin ei auta kuin suhtautua hurtilla huumorilla ja sillä, että aina ei vaan voi onnistua. :) Tein tilaustyönä blondille naisihmiselle hanska- ja huivisetin. Itselleni setti ei oikein tunnu istuvan ja mielikuva on tämä otsikon mukainen "blue nun" eli sininen nunna. Paketti on jo lähtenyt postissa, joten uusia kuviakaan ei enää saa otettua.

Malli: Citron by Hilary Smith Callis
Lanka: Sandnes Garn Kitten Mohair
Puikot: 4 mm

Citron-ohjeen mukaan tehtyjä malleja olen jo katsellut Raveryssä, ja joku siinä minua viehättää. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se vaan toimii.


Lankaa oli juuri ja juuri liian vähän eli huivi jäi vähän niukaksi, mutta lisääkään sitä ei viitsinyt lähteä ostamaan. Mutta toivottavasti lahjan saaja, joka on minua hieman pienempi, mahtuu kääritymään huiviin.

Hohhoijakkaa.

Huivin kanssa lähti kevääseen hienosti sopivat Ursukset (mutta ei niistä sen enempää tässä).Nyt on sitten kaikki jonossa olleet työt tehty (olen vakaasti päättänyt unohtaa pari nyssäkkää ties missä nurkissa..). Kumman vapautunut olo. Pitäisi siis sitten keksiä jotain uutta ja ilahduttavaa!

4 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Nätti setti! Väri on todella kaunis!

Usimarjaana kirjoitti...

minustakin tuo huivimalli on tosi kaunis ja haluan sen ehdottomasti jossain vaiheessa tehdä! Hieno setti! :)

Haltiakummi kirjoitti...

Tekä on niiin hyvä!! Hei kuule, näin meidän kesken, näitkö Aamulehden su-liitteessä tän?

http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/ihmiset_paajutut/9893752.shtml

Mä saattaisin innostua, entäpä sä? :)

sparraaja kirjoitti...

Kun lahjukset on luovutettu, laitan kuvan tulemaan ja kerron, mitä lahjuksen saaja oli mieltä. Väri on kyllä enemmän kuin sopiva. Uskon, että kuluvat käytössä!