maanantai 26. huhtikuuta 2010

Valintojen maailma

Remontti alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Muutimme kämppään kuitenkin jo, vaikka keittiökin oli melkoisesti kesken. Mutta kyllähän sitä mökilläkin selvitään, vaikka vettä ei tule hanasta. Eikö?! 

Itse remontoinnin lisäksi on tullut käytettyä huimasti aikaa erilaisten värien ja materiaalien valintaan. Yllätyin, kuinka hankalaa ja vaikeaa se on ollut. Maailmassa voisi olla muutama vaihtoehto vähemmän. Siinä vaiheessa, kun keittiökaappien välitilan valojen valintaan käytetään Rauta-Otrassa kaksi tuntia, voi tilannetta hieman nollata. Vaikka laitettiin kämppä suurelta osin uuteen uskoon, jäi meille jotain vanhaakin. Keittiöön jää alkuperäinen kattolamppu, joka on aivan ihana. Taustalla näkyy keittiön värikkäämpi takaseinä. Seinä on kuin kameleontti, aurinkoisella säällä se on melkein neonvihreä. Mutta illalla, kun on hämärää, se on hillityn pirteä. Se on siinä rajoilla, pitäisikö maalata uudelleen vähän tummemmalla.
 

Valintojen maailma sen kuin jatkuu, kun pääsen verhokaupoille ja paneutumaan kunnolla muihin järjestely- ja sisustusjuttuhin. Tänään hain Marimekosta muutaman verhokankaan, joista mallailen parhaan. Kämpän toinen asukki on reissussa tämän viikon, pitääkin tehdä ratkaisevat päätökset kuoseista ja muusta sillä välin. :)


5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Näin äkkiseltään katsottuna ottaisin noista kankaista tuon missä on mustaa ja valkoista sekä tuo jokin vihreä juttu. Se sopis minusta tosi kivasti ja olis tota vihreää siinä myös.

Tuo keittiön lamppu on kyllä ihana!

Peppiina kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogimaailmaan remonttimaailmasta! Ihania kankaita, niistä kelpaa valkkailla! Eikös Dissaaja sen takia lähtenyt reissuun, että sinulla on aikaa tehdä sisustusratkaisuja. ;)

Haltiakummi kirjoitti...

Oioioi, tuo puutarhurin parhaat -kangas ole lähes kuin tehty tuon vihreän seinän kamuksi? :) Toisaalta, itse olen salakavalasti ihastunut tuohon Sanna Annukkaan, ja eiks tuo taikamylly ois vähän niin kuin nuo Kivet yhdistettynä noihin karelia-kuviointeihin...

http://www.marimekko.fi/FI/sisustus/kankaat/sannaannukka/jatkuvamallisto/taikamylly_190.htm

Reilua, ja lisää vaihtoehtoja, sori! :)

ColibriDreams kirjoitti...

Mielenkiintoista nähdä ratkaisujanne, meilläkin on kohta remontti edessä ja sitten pitäisi keksiä juuri verhoja ja muita.

Tuota Kalevala-aihetta olen itsekin miettinyt, mutta en tiedä, onko se isona verhona liian hallitseva.

Jokke kirjoitti...

Vihreä seinä ainakin on täydellinen.