sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ryhtiliike jämälankoja vastaan

Yksi jämämyttykerä vähemmän, kun sain tehty maailman helpoimman kaulurin. Oikein silmukoita pyörössä, helpommaksi ei voi mennä. Halusin testata uutta 15mm pyöröpuikkoa, jonka juuri ostin Merletosta. On muuten Merletto laajentunut huimasti viime käynniltä!

Lanka on Novitan Rose Mohair ja sitä kului 22 grammaa. Isompikin se olisi voinut olla, jos lankaa olisi vain ollut. Tykkään kyllä tuosta isoilla puikoilla neulotusta ilmavasta pinnasta. Sitä voisi alkaa oikein harrastamaan enemmänkin.


Kuvien ottaminen on sitten hyvinkin vaikeaa. Hovikuvaaja ei ole oikein sisäistänyt neulekuvaamisen ydintä, vai onko vika sittenkin kohteessa?!?! Karmeet kuvat tällä kertaa! Hermotkin meni! :)

8 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Hiano! Mikkä puikot oli? Kerran yritin tehdä ilmavaa mohairpintaa, mutta aika hiljasta oli :)

Ebbu kirjoitti...

Ne on Addit. Ihan käypät puikot ovat. Tiätty vaati totuttelua, kun en aikaisemmin ollut tehnyt noin isoilla.

morso kirjoitti...

Kuvauttaminen on haasteellista, kokemusta on. Kauluri on hyvän näköinen, aina ei tartte olla nyppyä ja pitsiä ja palmikkoa ja kirjavaa. Ihan simppeli voi olla paras.

Tess kirjoitti...

Kauluri näyttää kivalta! Mie oon alkanut yhtäkkiä lämpiämään enempi ilmavan neulepinnan omaaville neuleille. Aiemmin olen ollut aika päinvastainen suurimmaksi osaksi.

Mie en varmaan sais edes neulottua noin paksuilla puikoilla. Mun mielestä 7 mm:n puikotki on ihan kamalat halot kädessä :D

Ebbu kirjoitti...

Morso: Totta puhut, simppeli on usein paras. Kaikille tyyleille on omat paikkansa.

Tess: Noi puikot on kyllä eksoottiset ja melkoset halot. Mut pienistä jutuista sitä kyllä saa paljon uutta neulomiseen, tässä tapauksessa juurikin jättimäisistä puikoista. :)

Emma kirjoitti...

Ilmavan ja pehmoisen näköinen :)

Hepuli kirjoitti...

Ryhtiä tarvisi täälläkin jämälankojen keräytymistä vastaan! Kiva idea tuo ja kaunis toteutus.

Limeadine kirjoitti...

Ihana ja trendikäs!