maanantai 10. tammikuuta 2011

Käsityöni tila

Käsityöni tila on kutomisen saralla kehno tällä hetkellä. Syy löytyy kotoa: aiemmin kaupittelin täällä vanhaa keittiötämme, joka sittemmin ostettiin ja sen jälkeen nyt myös vihdoin purettiin. Jäljellä vain seinä ja putket.


Vanha lattiamme myös purettiin ja uusi löysi paikkansa viikonloppuna. Kädet tikuttavat siis vähän toisenlaisia käsitöitä tällä hetkellä. 


Jotain pientä kutomistakin on käynnissä. 

Kutomuksissa on se hieno puoli, että niiden projektin kulun saa päättää ihan itse. Näissä kotiprojekteissa on jatkuva neuvottelu käynnissä siitä, miten mikäkin vaihe tehdään. Hmm. 


Myös blogien lukurintamalla on kehnoa: Yhteensä yli 1000 lukematonta uutta blogipostausta. Lienee hyvä vaihe siivota bloginurkkia samalla, kun kotona siivoaa nurkkia remontin ja uuden vuoden kunniaksi. Ongelmana on, kun ei millään raaskisi luopua rakkaista ystävistä. 

5 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Hihiii, langasta päätellen et osannut sanoa ei! :)

Peppiina kirjoitti...

hahaa... onneksi ei niin hankalaa lankaa kuin ensikatsomalta ajattelin...

Anonyymi kirjoitti...

Ja mä kun luulin, että reilu sata lukematonta blogitarinaa oli paljon ;) Tsemppiä remontoinnin keskellä!

Usimarjaana kirjoitti...

Voimia remontointiin! Meillä alkaa sama ruljanssi viikon päästä :/ kyllähän sitä kaksin tekisi, vaan kun ovat nuo kaksi pientä vikkelääkin apuna ;)

sparraaja kirjoitti...

Odottelen pehmeätä kirjekuorta, kun käsityöprojekti valmistuu. Saan sitten välittää designin eteenpäin onnelliselle saajalle. Kärsivällisyyttä vaan molemmissa projekteissa!