lauantai 20. elokuuta 2011

Jahti Jakt vaihtui sydämiin

Siinä vaiheessa kun tuleva äiti kertoo, että vauvalle puetaan maastokuosia oli kyseessä tyttö tai poika, on neulojahirmun aktivoiduttava. Metsästäjäperheen tytölle oli saatava jotain söpöä ja vaaleanpunaista.
Ostin parisen vuotta sitten Sandnes Garnin vauvalehden (0812). En silloin tajunnut, että kaikki lehden neuleet ovat Lanett-langalla tehtyjä, eli 2,5 puikoilla. Siitä juontaakin juurensa, että tämän potkupuvun tekemiseen meni noin kaksi vuotta. Alunperin potkupuku olikin menossa ihan toiselle vauvalle, onneksi (tyttö)vauvoja syntyy lähipiiriin kuin sieniä sateella.



Malli: 0812 Tema 6
Lanka: Sandnes Garn Lanett
Puikot: 2,5 puikot
Muuta: Hullun hommaa tehdä näin ohuesta langasta :) Lisäksi valmiin kirjokuvion höyrtttäminen saa ihmeitä aikaan kuviolle, kannattaisi varmaan tehdä useammin.



Potkupuku lähti postissa Iisalmeen rusetilla varustettuna.





Jos tästä vähitellen sitten aktivoituisi muissakin käsityöpuuhissa. Peppiina oli nimittäin odottanut jotain megalomaanista työtä, kun on ollut niin hiljaista viime aikoina...

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

VAU! Tuossa on todellakin ollut tekemistä. Ehdottomasti silti kannatti: kaunis ja suloinen haalari, joka varmasti lämmittää ja on pehmeä.

Peppiina kirjoitti...

Tosi kaunis! onnellinen vauva!

Sulla on taitanut olla muita megaprojekteja, joten blogihiljaisuus sallitaan!

Hanna Riikka kirjoitti...

Todella kaunis on :) Kyllä vauvan kelpaa!

Ebbu kirjoitti...

Tuore äiti oli saanut paketin eilen postissa ja hymyssä suin kertoi, että kyllä haalarille käyttöä löytyy, sydämistä huolimatta. :)

mutsikka kirjoitti...

Oi, mikä namu! Ihana potkari!