lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kunhan roiskin

Facebookissa kiersi tämä Vuoden siivojan bloggaus kevään muodista. Lähtökohtaisesti olen samaa mieltä, että kevään muoti on pahimmillaan aikaa kamalaa ja kaupoista löytyy aikamoisia virityksiä. Toisaalta taas olen ollut kamalan inspiroitunut kevään muotikuvista naistenlehdissä. 

DIY-aktiiville kevään muotiin löytyy paljon toteuttamiskelpoisia ideoita. Kun samaan soppaan laitetaan lukemani Outsapopin Trashion-kirja ja mieltymykseni mustavalkoiseen, niin johan syntyy blogiinkin jotain valmista! 

Vielä kun saisi niitä muotikuvia! Mies jaksoi ottaa kaiken kaikkiaan kahdeksan kuvaa, joissa puolessa näkyy peilistä keittiön tiskit yms. Ikävä omaa blogikuvaajaani! 


Ostin halvan trikoopaidan, sisään muovipussi ja rentouttavaa kangasväriroiskimista ja voila, valmista! Pitäisi siirtyä enemmänkin tällaisiin projekteihin, koska neulomisurakointiin verrattuna aika vaivatonta puuhaa :)

Kovasti enempää en kuoseja laittaisi samaan kattaukseen, mutta esim mustan jakun kanssa menee ihan töissäkin, eikä kenelläkään ole ainakaan samanlaista!

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Muodin huipulla ;)

Peppiina kirjoitti...

haha, juuri näin :)

Hepuli kirjoitti...

Ihan mahtava idea! Tää pitää toteuttaa!