keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Keväistä Sny-postia

Snyni hieman jo aikaisemmin vihjaili, että postilaatikkoni saattaisi kolahdella tässä lähipäivinä. Tänään sitten hain postista huhtikuun sny-pakettini. Sny on ollut taas erityisen kekseliäs (muista en tiedä, verrattuna itseeni siis), kun hän oli käyttänyt pakettina vanhaa muropakkausta. Erittäin järkevää kierrätystä ja sai hymyn huulilleni, riks, raks ja poks.



Paketista paljastui kaunista virolaista Longad-villalankaa erittäin miellyttävissä väreissä. Lisäksi mukana tuli huivinteko-ohjeet, Evelyn A. Clarkin Shetland Triangle.
Mukana oli myös kaavionlukuapuri. En nyt sitten tiedä mikä on suomeksi oikea sana, mutta englanniksi pattern marker siis. Ihan uusi kapine minulle, mutta varmasti menee käyttöön. Lisäksi mukana oli vielä pääsiäisen kunniaksi pari huopaista koristetta ja söpöjä sydännuppineuloja.





Taidan tästä lähteä ulos kävelylle pajunkissametsälle, että saan koristeet heti ripustettua arvoiseensa paikkaan. Toivottavasti pääsiäisenä on vielä samanlaiset kelit, sillä täällä Tampesterissä paistaa aurinko melkein kirkkaalta taivaalta.

Ja Snylle: kiitos paketista, nappiin meni taas! :)

2 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Ihanaa, että jälleen tykkäsit! En tiedä onko tuo ohje ihan soveltuva tuolle langalle, mutta tykkään siitä itse hirveästi. Sopivan helppo oppia, ettei tarvitse koko ajan olla nenä kiinni ohjeessa. Ja nuo nuppineulat oli vain niin kerta kaikkisen söpöjä, että oli pakko ostaa ;o). Ja se paketti löytyi ihan sattumalta. Mietin sopivaa laatikkoa, mutta kuitenkin sopivan kevyttä. Siinähän se oli kun nosti hieman päätään.
Oikein aurinkoista ja lämmintä pääsiäistä sinulle!!!

navettakissa kirjoitti...

Ihana paketti! Ja siis ihan jo tuo pakkaus! :D Lanka on herkullisen näköistä ja kun SNY kehui ohjetta, oli pakko googlata, millaisesta huivista on kyse. Mä en oo koskaan (saisinkohan pisteen neuleblogipiireissä?) neulonut kolmiohuivia, mutta nyt alkoi ajatus houkuttaa.