lauantai 11. huhtikuuta 2009

Lankalauantain kevätpuuhia

Tokihan omanarvontuntoiseen käsityöblogiin pitää saada bloggaus kaikkien neuleblogien nimikkojuhlapäivänä eli lankalauantaina. Esittelyssä ei tosin tällä kertaa lankoja vaan keskeneräinen keltainen; pääsiäisen kunniaksi.

Opiskelukiireet ovat täyttäneet päiväni, mutta olen kuitenkin ehtinyt pakollisten lepäilytelkkaritaukojen myötä aloittaa uutta neulomustakin. Se on keväänkeltainen, mikä näin pääsiäisenä on ihan jees, mutta mitenköhän käy sitten, kun pääsiäinen on ohi. Tulekoos liian tipu olo?

Keltainen lepäili katajaisella.


Kevään merkkinä meidän perheessä vaihdettiin kesärenkaat. Epäilijän vanhemmilla autonrenkaat säilytetään varastotilassa kahdessa metrissä parvella ja kukas sinne sitten sai kivuta lainapilkkihaalareissa nostelemaan renkaita?! -minäpä tietenkin. Ei tarvitse mennä salillekaan tänään, kun tuli puuskutettua renkaiden kanssa.


Kun renkaat olivat maan tasolla, jaksoin jonkin hetken "osallistua" touhuun... :) Eikös ole hyvä pitää miesten hommat miesten hommina ja toisin päin?! Kuvailua tipuperspektiivistä:

4 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Hihihi, kyllä se renkaiden vaihto meilläkin on miesten hommia. Tosin tällä hetkellä ei ole autoa, kun Dissasaja meni ja möi sen! (ei tainnut olla sattumaa, että on renkaidenvaihtoaika..)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä!

Tuota renkaiden siirtelyä paikasta toiseen olen miekin tehnyt kerran jos toisenkin. Itse renkaiden vaihtamiseen en ole tähän mennessä osallistunut. Seki päivä tietysti tulee...

sparraaja kirjoitti...

Meillä on renkaat vähän alempana parvella ja täälläkin tarvittais nostelijaa. Nyt kun oot harjoitellut, sydämellisesti tervetuloa!!! Minulla kyllä menee vaihto siinä, että pitää hankkia uudet renkaat, koska sisägummit paistaa ja katsastusmieskin syksyllä ystävällisesti huomautti asiasta. Ei kuulemma kannata lähteä kovin pitkälle ja mennä metsään!

Peppiina kirjoitti...

Nyt sit rengaskaupoille! Tosin onko siellä pohjoosessa jo kesärengaskelit?