lauantai 18. heinäkuuta 2009

Helminaisia

Ebbu ja Dissaaja ovat Helsingissä tämän viikonlopun; heillä alkoi allekirjoittaneen tavoin kesäloma. Ja onko ihanaisempaa, kun Suomen suvi! Lauantaiaamuna heräsimme kukonlaulun aikaan kiitos asunnossamme liidelleen kärpäsen. Onneksi hätä ei ollut tämännäköinen, vaan piipahdimme samantien Hietalandentorin kirpparille, missä kesätunnelma oli vähintäänkin korkealla.

Emme olleet ainoat ulkoilmakirpparille lähteneet.
Huom. taka-alalla olevat nosturit. Muistuttaako ne jonkun muunkin mielestä kuin jotakin suurta romuluista perhettä?! Katselen aina niiden perhe-elämää jotenkin lämmöllä. :)

Viehätyimme suuresti yhdellä ständillä olleesta helmiämpäristä, josta pääsi kauhomaan sormiinsa kivoja helmiä. Peruskrääsää pääasiassa, mutta se ei haitannut.


Käsityöhirmujen plärätessä helmiä Dissaaja keskittyi arvoautojen tsekkailuun. :)


Tässä kotona kuvattua helmisaalista. Näistä möykyistä tulee vielä jotain kivaa. Ebbu osti saman setin; kymmenen helmeä parilla eurolla. Ei nyt ehkä parhain tarjous kaikista, mutta kivoista olosuhteista voi maksaa vähän ekstraa.


Omaan väkertelyyn tulevien helmien lisäksi löytyi valmiitakin koruja:Ja eihän torireissu olisi mitään ilman trippimehua ja possumunkkia. Ah, Suomen suvea! Häpihäpi-tsoitsoi!

3 kommenttia:

navettakissa kirjoitti...

=) Ihana kesäfiilispostaus!

Vilma kirjoitti...

Ah mitä löytöjä, etenkin toi vanha sormus! Pakko päästä tuonne kirppikselle kesälomalla...

Enkä mä ainakaan nää mitään haalistumisen merkkejä sun hiuksissa; ihanaa punaista hehkua vain! :)

Peppiina kirjoitti...

Kiva, jos fiilis välittyi tekstistä ja kuvista!

Kirppis on kyllä ehdottamasti vierailemisen arvoinen paikka. Olisikin jos saisi aikaiseksi lähteä sinne myymäänkin.

Taitaa muiden hiukset aina näyttää kivemmalta kuin omat... :)