sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Rokkikassi

Huhhuh, kuinka hiljasta. Ilmoja pidellyt! Siinä syy tämänhetkiseen blogihiljaisuuteen. Ilmeisen yleistä näissä piireissä, että postaustahti hiljenee, kun lämpötilat alkavat nousemaan. No mutta en valita, vaikka koko kesä olisi yhtä helleviikkoa.

Kesällä on mukava tehdä ompelutöitä. Tilasin Amy Butlerin Birdie Sling -kaavat netistä, sillä olen ihaillut söpöjä ja käytännöllisiä laukkuja muissa blogeissa ja Amyn nettisivuilla. Ajattelin lähteä liikkeelle hieman yksinkertaisemmasta mallista, jonka jälkeen voin sitten myöhemmin siirtyä Weekender Bagiin ja muihin hienouksiin. Pienenä alkumaistiaisena ja harjoituksena tein ilmaisohjeesta tämän joogamattopussukan.

Kuten joogamattompussiohjeessa, oli tämänkin laukun ohjeet melkoisen tarkat. Eipähän tullut epäselvyyksiä. (Paitsi yhdessä kohdassa, jonka sitten tein omin säädöin). Laukku on todellakin suuri, oikeastaan valtava. Pienensin sitä hitusen, että en sentään koko elämääni kerralla kantaisi. Lisäksi tein kahvasta kymmenisen senttiä pitemmän, jotta saisin sen olan yli helpommin.

Laukku pääsi heti tositoimiin, kun se oli mukana Ruisrockissa lauantaina. Täydellinen laukku! Juuri sopiva yhden päivän festarireissuun. Koska yöt ovat aika kylmiä, tarvitsee vaatteita ottaa mukaan kasoittain ja Birdie Slingiin ne mahtuivat vaivattomasti. Valokuvat ovat hieman heikohkoja, koska kuvaaminen ei ollut päivän pääasia. (Mutta mielessä kuitenkin :) )
Vielä loppukevennyksenä pieni kuvatehtävä. Etsi seuraavasta kuvasta kaksi käsityöbloggaajaa. :)


5 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Toinen bloggaajista ainakin helppo löytää itse tehdyn myssyn myötä! Johan oli rokkimeiningit!

Tess kirjoitti...

Kaunis laukku :)

Suvi kirjoitti...

Hieno laukku kyllä, ja kankaan kuosikin on mieleen. Itsekkin olis kiva kokeilla tehdä tuollaisia laukkuja. Laitetaan siis To-do siltan jatkoksi.

sparraaja kirjoitti...

On tainnut kuvaaja olla rokkitunnelmissa! Mutta kyllä sieltä kuvasta tuttujakin löytyi. Tosin täytyy sanoa, etteivät omatkaan kuvani kyseisestä tapahtumasta seitkytluvun alussa olleet tuon kummempia!!!!

Ebbu kirjoitti...

Peppiina: No johan olikin rokit!

Tess: Kiitos kannustuksesta! :)

Suvi: Birdie sling on sopivan helppo ensimmäiseksi laukuksi, suosittelen siis.

Sparraaja: Kuvassa on vauhdin hurmaa, niin ei voinut saada kunnon kuvaa. :)