sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Lämmikettä ja mirrejä

Iänikuinen tyhjennä lankavarasto -projekti on taas käynnissä, kun päätin tehdä viime talvena ostetuista Wendy-langoista kaulaliinan syksyn kylmeneviin ilmoihin. Ensi viikolla kylmenee kuulemma oikein kunnolla.

Mallina on Dropsin sivuilta löydetty kaulaliina. Silmukat ja langat ovat tosin omasta päästä. Jossain syksyn neulelehdessä taisin myös pongata samanhenkisen taskullisen kaulaliinan. Lanka kyllä hieman epäilyttää, sillä jo neuloessa se vähän nukkaantui. Ei lupaa hyvää siis. Voin myös kuvitella kuinka musta villakangastakki tykkää hyvää irtonukasta. Voisin joskus ihastua lankaan, enkä pelkästään väreihin. hihihih.

Malli: Scarf by Drops
Lanka: Wendy Fusion (3 x 50g)
Puikot: 8
Muuta:
Pari nappia taskuihin

Eri asia on sitten se, mitä sitä tekee taskuilla kaulaliinassa. Nenäliinatasku ehkä?

Eilen käväisin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (kavereiden kesken Pirkkahalli) rotukissanäyttelyssä kuolaamassa niitä ihania kisumirrejä. Dissaaja oli mukana(!) ja huolestuttavasti alkoi hieromaan kutiavia silmiään heti, kun astuimme sisään. Toivotaan, että se johtui vaan siitä huimasta kissämäärästä, eikä sama toistuisi yhden tai kahden kissan seurassa.

Muutamia kuvia tuli otettua, niissä on hieman kyllä vankilafiilis. :) Aikamoisia keimailijoita ja söpöstelijöitä ne näyttelykissat oli. Olin myös ihan ihmeissäni, kuinka ne pysyivät paikoillaan niin pitkään. (Ensimmäistä kertaa siis kissanäyttelyssä.)


7 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Aikas söpö kaulaliina :)

MariL kirjoitti...

Hauskat nuo taskut kaulaliinassa! :)

Peppiina kirjoitti...

Hitsi, mä just tänään mietin, että pitäisi mennä edes jonnekin kissanäyttelyyn, kun ei muuten voi kisua saada. Varmaan hauskaa!

Ihanan värinen tuo kaulaliinasi!

Jenni kirjoitti...

Kiva kaulaliina ja noihin taskuihin voi laittaa vaikka kädet jos lapaset unohtuu kotiin.:)

TanjaV kirjoitti...

Ihanasti toteutettu nuo taskut! Olen itse nähnyt sellaisen version, jossa jättikaululiinaan on erikseen vielä neulottu taskut hieman huivia kapeammat, mutta noinhan tuo sujuu paljon kätevämmin!

Ebbu kirjoitti...

Tess: Kiitos. :)

Mari: Taskut ovat ihan parhaat!

Peppiina: Kissat oli aivan ihania. Kannattaa käydä, jos vaan lähistöllä järjestetään.

Pötkylä: Totta, paremmat puutteessa niin vois tehdäkin.

TanjaV: Tuo huivi oli kyllä helppouden ruumiillistuma, vähän ehkä liiankin yksinkertainen neulojan vinkkelista. Vaikka kiva siitä kuitenkin tuli.

Ainotin kirjoitti...

tosi kivan näköinen kaulahuivi, saatan matkia.