tiistai 29. joulukuuta 2009

Vuoden viimeiset silmukat

Tänä vuonna, niin kuin edellisinäkin vuosina, en ole panostanut joululahjaneulontaan oikeastaan ollenkaan. Perimmäinen syy taitaa olla suuri itsekriittisyys ja "pelko" siitä, että lahjan saaja joutuisi väkisin pitämään tekeleitäni. Kateellisena luen muiden neulojien lahjakasoja ja lahjasukkavuoria. huoh.

Äiti kuitenkin pyysi neulomaan jalkapallotumput ystävällensä ensi kesän kuumaa jalkopallokautta varten. Tumput ovat sen verta iisit, että lupauduin neuloa hänelle samanhenkiset lapaset. Mutta on se kumma juttu, kun aikaa oli marraskuusta lähtien, sain tumput valmiiksi vasta aatonaattona.Malli on aikaisemminkin siis näkynyt tässä blogissa. Ohjeet löytyvät iki-ihanasta Ullasta.

Lanka: Smart (Sandnesgarn)
Puikot: 4Viimeksi bloggasin itsetehdyistä heijastimista. Tarkotuksena oli yrittää kuvata miten heijastimet heijastavat tositoimissa. Painottaisin sanaa _yritin_. Melkoisen vaikeaa oli saada heijastimen välke filmille. Tämän parempaa otosta emme saaneet ja sekin on otettu salaman kanssa. Kuva on otettu marraskuun lopulla, kun lumi oli vielä kaukainen unelma.
Lopputuomiona heijastimelle sanoisin, että lanka kyllä heijastaa, mutta ei ole kuitenkaan paras mahdollinen henkivakuutus.


4 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Komeat lapaset!

Ebbu kirjoitti...

Kiitos! :)

Riikka kirjoitti...

Tosi hyvän näköiset lapaset!

sparraaja kirjoitti...

Tumpuilla on Suomen parhaat värit! Mikä tarkoittaa, että Hakan jalkapallojoukkue saa tästä lähtien lämpöiset suosionosoitukset! Onnellista Uutta vuotta kaikille!