lauantai 24. huhtikuuta 2010

Oi kertokaa ihmiset!

Millä keinoin bloggaatte? Olen raivon vallassa joka bloggauksen jälkeen, koska homma ei vain toimi.!! (Kyseessä siis bloggerin beta-versio tällä hetkellä). Harrastuksesta pitäisi saada hyviä fiiliksiä, ei niinkään raivoa!!T: Raivo-Raija

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ees tiiä mikä toi perushärpäke bloggerissa on tekstin kirjoittamiseen, joku sellainen mulla siis vaan on :D

Mulla tosin kuvat tulee Flickr:in tililtäni eli pääsääntöisesti niitä ei tartte lataa blogiin. Sen kerran kun sitä oon tehnyt tässä uudessa versiossa, on vaikuttanut tuskaisen sekavalta.

Kuvien paikkoja käyn muokkaamassa sieltä html-koodin puolelta. Eli ensin kerron Flickr:ssä minkä kuvan haluan blogiin, sitten kirjoittelen kuvan ylle tai alle tekstiä ja lopussa painan siitä "muokkaa html-koodia" tms ja copy-pastella kuva oikeaan kohtaan ja sitten takaisin perustilaan "luo"nappulasta. Sitten ensin kuva "oikealle", että saan sen sitten "keskelle" ja jotakuin sit homma siinä. Välillä kuvan ympärille tulee enemmän, välillä vähemmän tyhjiä rivejä - ainoa ongelma minkä oon havainnut, jota ei saa aina halutunlaisekseen vaikka miten kierittelis kuvia.

Jos kuvia on paljon, ne yleensä menee jotenkin putkeen siinä perus-tekstiruudussa, silloin käyn siellä koodin puolella naputtelemassa entereita tarpeeks ja kirjoitukset sujuu kuvien väliin paremmin.

Tiiä sitten oliko tästä yhtään mitään apua mutta kerroinpa kuitenkin :D

Miia-Rebekka kirjoitti...

Minä bloggaan sillä Bloggerin uudella viestieditorilla vai mikä se nyt onkaan. Yhden ainoan kerran sen kanssa on ollut ongelmaa muuten on toiminut joka kerta.

Minä teen aina niin, että lataan ensin kuvat koneelta sinne bloggerin kuvavalikkoon ja tekstiä kirjoittaessa nappasen aina kuvan siihen väliin mihin sen haluan.

Kuvat keskitän siitä Tasaus-valikosta ja tekstiin taas valitsen samasta valikosta "Tasaa vasemmalle".

Noin se mulla ainakin on toiminut.

Päivi Eerola kirjoitti...

Mikä ei toimi? Käytän bloggeria ja ainoa mikä ärsyttää on se, että kun lisää kuvia ne tulevat aina viestin alkuun ja ne pitää sitten leikepöydän kautta siirtää paikoilleen. Kuvien asemoinnissa käytän nykyään melkein pelkästään None-vaihtoehtoa, jolloin kuva viereen ei tule tekstiä, vaan se on koko palstan leveydellä.

Ebbu kirjoitti...

Ihme juttu. Mulla ei oo koskaan ollut mitään ongelmia bloggerin kanssa.