tiistai 24. elokuuta 2010

Vieläkin kaukana neuleista

Voi keskeneräisyyden keskeneräisyys. Kesä ei kyllä todellakaan helpottanut keskeneräisten töiden määrää. Varsinkin vauvoille tehdyt potkupuvut ja muut härpäkkeet alkavat vähitellen mennä pieniksi, Lapset ilmeisesti kasvavat melko nopeasti, joten toivottavasti lähipiiriin syntyisi lisää vauvoja! Mieluusti tyttöjä, kiitos! Tai meneehän se vaaleanpunainen kai nykysin pojallekin. :)  

Viimeksi bloggaamani arkku alkaa olla jo viime metreillä. Kesäloma, ruoste ja väärien työkalujen valitseminen hieman hidasti työn etenemistä. Niistä lisää myöhemmin.


Keskeneräinen on myös kämppäkin vielä. Pientä viilausta vielä tarvitaan. Tauluja seinältä, muutama matto ennen kylmiä talvikelejä ja keittiön kaappien maalaamista ja hiomista. Kämppä on 50-luvulta ja keittiövälikön kaapit ovat mitä luultavammin siltä ajalta. Ne siis tarvitsevat hieman väriä ja hiomista pintaan. Lisäksi väliosa tarvitsisi uudet kaakelit tai tasoittamisen. Tästä asiasta ollaan taloudessa tosin vielä kahta mieltä.

 


Kuinka vaikeaa voikin olla hankkia valkoinen riittävän suuri taustapaperi valokuvalla. A3 on liian pieni. Pitäisi varmaan alkaa työskenteleen jossain suunnittelutoimistossa, missä on valkoista paperia rullalla..
Viimeisenä kuva keittiön kaappien saranoista. Kaikki kaapinovat ovat oikeilla paikoilla ja oikein(?), mutta saranoita jäi jäljelle iso läjä. Onko vika meissä vai Iskun logistiikkajärjestelmässä?

2 kommenttia:

Ainotin kirjoitti...

Arkku näyttää ihanalta. Muistuta, että tuon sitä paperia töistä. Tai voit ottaa sitä tuotantoexculla tutustumislahjaksi :D

Peppiina kirjoitti...

Oho, onpa paljon saranoita. Me voidaan ostaa jämäsaranat meidän budjettikeittiöremppaan... :)