sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Onnistunut Siivouspäivä

Pyhitimme eilisen päivän urbaanien kaupunkitapahtumien viettoon huolimatta siitä, että keli oli jäätävän kylmä.

Ensin vierailimme Dodon Kääntöpöytä-kahvilassa Pasilassa. Minusta kaupunkiviljely on ihana ajatus ja jos asuisimme Helsingissä ja meillä ei olisi pientä takapihaa, niin varmasti olisin mukana toiminassa. Kahvilassa söimme herkullista horsmapiirakkaa, jota voisi itsekin kokeilla valmistaa. 

Toinen urbaani kaupunkivierailun kohde oli Siivouspäivä. Shoppailu on minusta ihanaa ja onkin kivaa shoppailla vähän paremmalla omatunnolla, kun voi ostaa muiden tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Jotain vaatteita löytyi mukaan (mieheni oli esimerkiksi saatava hyiseen keliin välihuppari). Sen lisäksi käsityörintamalle löytyi uusia  raaka-aineita.  

Yhdeltä Kallion sisäpihalta löytyi säkillinen lankaa. Mukana oli kahta eri sekoitemoharia eli ei mitään vuoden parhaita aarteita, mutta eiköhän näillekin parin euron langoille käyttöä löydy. 


Toiselta sisäpihalta oli verhoina palvellutta Artekin kangasta, jolle kaavailen myöhemmin jotain mukavaa käyttöä. 


Harmillista, että ilma oli tosiaan niin kylmä, koska ainakaan Kalliossa asiakkaita ei tuntunut olevan ruuhkaksi asti. Tosi hauskaa oli jutella myyjien kanssa ja huomata, kuinka suomalaisistakin kehkeytyy kelpo myyjiä :) Henki oli korkealla!

Toivottavasti Siivouspäiviä tulee vielä lisää. Henkilökohtaisesti ajateltuna Siivouspäivä kerrytti varastoa taas kiitettävästi, joten siinä mielessä sen onnistumista voisi joku kyseenalaistaa :)