maanantai 20. lokakuuta 2008

Syksyinen Lilavaara valmistui vihdoin

Vielä kun puissa viimeiset lehdet sinnittelivät, niin sain syksyisen Lilavaaran vihdoin valmiiksi. Mamboa oli helppo kutoa ja työ eteni alkuunsa tosi vikkelään. Hartiatienoon ongelmakohtien takia tekemiseen tuli pidempi tauko välillä, joten projektin loppuunsaattaminen kestikin sitten tovin. Onneksi se on nyt valmis ja pääsee käyttämään. Vielä on pohdinnassa, onko takki sopiva työkäyttöön vai tuleeko siitä "vain" vapaa-ajan lämmike.

Huomasin kyllä taas, kuinka en ole oikein isojen neuleprojektien taitaja; kyllästyn tekeleisiini jo tekovaiheessa oli lopputulos kuinka magea tahansa. Pitäisi tehdä vaan pikkuneulomuksia ja kaikki suuret työt antaa lahjaksi kavereille. Siitäkös ne innostuis.... :) En sanonut tätä ääneen.

Malli: Vihervaara-huppari / GreenGable -hoodie by Mari Muinonen
Lanka: Novita Mambo, violetti (617)
Puikot: 6,5
Lähde: Vogue Knitting, Fall 2008
Muuta: Paidan sijasta tein villatakin vetoketjulla. Huppuun lisäsin nyörin, jotta se olisi vähän paremmin hallittavissa (kontrollifriikki kun olen).

Puskissa huppu päässä hiippaillessa tuli vähintäänkin kahjo olo. Todettiin sitten Ebun kanssa, että harvemminhan sitä huppu päässä varmaan tulee neuletta käytettyä, mutta tulipahan nyt kuvattua.

Koska olemme vielä neulebloggaamisemme alkuvaiheessa, on tosi jännää harrastaa tätä "muotikuvaamista" tuolla lehtien ja sunnuntai-iltapäiväkävelijöiden seassa. Ekoiksi kuviksi ihan kelpo otoksia!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvin onnistuneita kuvia :) Kuka on tuo mystinen kuvaaja viimeisessä???