lauantai 21. helmikuuta 2009

Kevättä rinnassa

Olen katsellut ja ihaillut usein Phildarin sivuilla neuleohjeita ja lankojakin. Tuumasta toimeen ja alen viime metreillä laitoin tilauksen vetämään. Lähinnä tarkoituksenani oli tilata lehtiä, mutta jotenkin kummasti niitä lankojakin sitten tuli mukaan.

Lehdet olivat todella halpoja, muutaman euron kipale. Paketissa tuli viime syksyn ja talven lehdet sekä lasten syksyn ohjeet.


Alla kokooma omista suosikeistani.

En ole vielä keksinyt, miten tämän kaltaisia ponchoja (tai mikä ikinä nimi onkaan) Suomen ilmastossa käytetään. Tuntuu, että sellaisia päiviä on aivan liian vähän.


Tässä takissa on jännä pinta ja tykkään myös vinosta vetoketjusta.

Bolerot ovat aina mukavia! Varmaan siksi, että palelen aina ja pieni lisälämmike harteille ei ole ikinä liikaa. Tämä malli toi jostain syystä mieleeni Tikrun Green Iiriksen, mutta asiaa tarkemmin tarkastelleena ehkei sittenkään... Molemmat kauniita!


Lasten lehdestä suosikikseni valikoita tämä malli. Tosin omille hermoilleni aivan liian tylsää puuhaa tehtäväksi, joten jäänee ihailuasteelle. Kummityttöni synttärit ovat tulossa, joten jotain voisi jo hieman suunnitella hänen varalle.


Ja missäköhän mielen häiriössä näitä lankatilauksiani olin naputellut, kun väriskaalasta tuli näin yksipuoleisen keltainen. Jokseenkin ovat keinokuituisia lankoja, mutta menköön... Kyllä kevään tulolla on ollut joku vaikutuksena näiden lankojen joutumisesta ostoskoriini.

Oxygene:

Aviso:

Phil'Bambou:

Aurore:
Pikkukätösille hommaa taas!

3 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Toi harmaa poncho on aivan ihana, oon itsekkin katsellut sitä sillä silmällä :) Mutta ajattelin, että suuntaan tarmoni ensi viikon messuihin. Jeejee, ens viikonloppua odotellessa!

sparraaja kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että poncho on aivan ihana(joululahjatoiveita riittää!!!!). Ponchojen ja tortillakoneiden innoittamina kaivoin koneelta Meksikon reissun kuvat. Kyllä tuota latinomaailmaa on jäänyt jotenkin kaipaamaan. Se ilmapiiri oli siellä aivan uskomaton enkä aurinkoakaan pistänyt hanttiin. Ja se Yakatanin niemimaan houkuttaa edelleen!

navettakissa kirjoitti...

Namulankoja! Mun alkoi heti tehdä mieli aurinkoa ja appelsiinimehua. =)