sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Futis-äitille

Mahtavaa äitienpäivää futishullulle äitille!

Talvella tein ystävän poikaystävälle jalkapallohengessä tumput. Äitini ihastui suosikkijoukkueen väreissä tehtyihin tumppuhin ja toivoi saavansa samanlaiset (mutta tietysti omissa väreissään).

Silloin laitoin korvan taakse tämän toiveen ja suunnittelin tekeväni tumput äitienpäiväksi. Tässä ne nyt on ja Ebbu lienee ne toimittanut äitille Chanelin kera. Meidän kylässä kannatetaan FC Hakaa ja tumput ovat siis siksi musta-valkoiset. Hirmu tyylikkäät.

Kesähän on nyt tulollaan, mutta koska Suomen kesästä ei koskaan tiedä, niin tumpuille saattaa olla käyttöä. Jossei nyt kesän aikana, niin viimeistään syksyn peleissä, kun lumimyrsky piiskaa pelaajia ja katsomossa hytistään.

Olen ihastunut tähän Tuulian malliin. Sitä on tosi hauska kutoa! Raidalliset tumput on ihan must, mutta vaakaraidalliset tumput ovat usein aivan liian tuulenläpäiseviä, mutta näissä sitä ongelmaa ei ole.

Malli: Ailin lapaset by Tuulia Salmela
Lanka: Novita 7 veljestä valkoinen ja musta
Puikot: 4
Muuta: Tyylikkäät tumput, vaikka ei Haka-fani olisikaan.

Tokihan äitini jalkapallointoilu ei ole voinut olla tarttumatta jälkikasvuun. Veikka on pelannut koko nuoruusikänsä, minä ja Ebbu myyty lippuja Hakan peleihin. Nytkin joukkueen vieraillessa pääkaupunkiseudulla menemme lukiokavereiden kanssa kannustamaan joukkuettamme.

Joukkueella on nyt uusi pääomistaja, oman kylän poika Seppo "Sedu" Koskinen, ja joukkue ja toiminta ovat kokeneet muodonmuutoksen. Sen yhteydessä on otettu takaisin käyttöön joukkueen vuosikymmeniä vanha logo. Kyl on komee!

Tästä jalkkishistoriasta johtuen päätettiin alkaa tyttökavereiden kanssa jalkapalloa kunnonkohotusmielessä. Viime viikonloppuna jo tutustuttiin pallon kanssa ja tänään on ekat "oikeat" treenit! JII! Futiskesää odotellessa!

2 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Uuu, Haka Haka! Uuu Haka Haka!! :D

sparraaja kirjoitti...

Kyllä nyt kelpaa käydä Tehtiksellä, Suomen kauneimmalla jalkapallostadionilla, ja läpyttää mustavalkoisia iiiiiiiiiiiiihaaaaaaaniiiiiiia tumppuja. Uskon, että saan vielä monet kateelliset kommentit näistä tumpuista! Ja vielä tuoksut lisäksi!!! Minusta tuntuu, että vaikka ensi torstaina olisi +25 astetta, laitan tumput Haka - Tamu - matsiin!!! Toiselle Haka-hullulle, naapurin Titulle, tilaan joulukuun seitsemännen päivän synttärilahjaksi samanlaiset. KIIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOS.