torstai 28. toukokuuta 2009

Viimeistä viedään

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Eilen hain siis tämän kevään viimeisen sny-paketin postista. Viimeinen paketti kruunasi koko onnistuneen sny-kevään. Paketista löytyi vaikka mitä, pohjaton kaivo suoraan sanoen. Lankaa paketista löytyi kolmen kerän verran ihanassa lilan värissä. Lankaa tuntuu todella pehmeältä. Lisäksi paketista löytyi Filati-käsityölehti sekä Kukkiva koti -lehti.
Paketista paljastui vielä hauska rintamerkki "Visuaalisesti vaativa". Kyllä! Ja kesäisiin aamuihin kunnon aamukahvimuki.Aikaisemmin kerroin, että epäilin ratkaisseeni vahingossa snyn henkilöllisyyden. Noh, täytyy sanoa, että ei minusta kyllä salapoliisia tule, sillä vikaan meni sekin arvaus :D Eli Pirkkis, ihan yllätyksenä tuli kuka olet. Mutta käykää muutkin tsekkaamassa mitä Pirkkiksen blogissa tapahtuu. Mukava kevät kyllä oli sny-rintamalla. Ensimmäisen kerran osallistuin tähän sny-juttuun ja jatkoa eiköhän jatkoa seuraa syksyllä, jos vain on mahdollisuus.

2 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Ihanaa, että sittenkin salaisuus säilyi loppuun saakka! Oli todella iiiiiiso ilo kasailla sinulle paketteja, jotenkin tunnut niin "helpolta" tapaukselta (älä hei käsitä väärin). Viimeisestä paketista tein tarkoituksella ison, koska säästin postikuluissa. Tuon mukin ostin sinulle jo syntymäpäivälahjaksi, mutta sen postittaminen olisi tullut kalliimmaksi kuin itse muki. Joten en unohtanut syntymäpäivääsi! Teidän blogia on todella ilo seurata ja jäätte varmasti tarkkailun alle edelleen. Nyt voinkin jo lisätä bloginne listaani. Oikein ihanaa kesänodotusta sinulle!
Ps. Jos haluaisin asua jossain isommassa kaupungissa, niin se olisi ehdottomasti Tampesteri. Teillä on kaunis kaupunki!

Ebbu kirjoitti...

Hihih, joo mä oon helppo :) Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat ja kiva juttu, että en tuottanut päänvaivaa.
Kiitos vielä paketista, ja syntymäpäivämukista! Oikeissa väreissä mennään taas.
Se on tosi kiva myös kuulla, että blogiamme on ilo seurata. Me olemme Peppiinan kanssa ihan innoissamme siitä itsekin ja täytyy kyllä sanoa, että viime vuode paras keksintö oli perustaa se!