sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Voi räkä!

P*rkeleen Suomen kesä! Hetken jo luulin, että kesä on kesä eli lämpöä riittää. Kunnes tällä viikolla totuus iski päin kasvoja. Peruskesähän se sieltä tulee. Suomen kesähän on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen. Koko kevään syyssää; vettä sataa kuin Esterin perseestä ja kaikkia v*tuttaa.

No onhan se amatöörimäistä edes kuvitella, että Suomen kesä olisi oikeasti lämmin ja kesäinen. Ihan kuin tämä olisi ensimmäinen Suomessa vietetty kesä?!? Mutta vielä amatöörimäisempää on vilustua! Painelin tässä yksi päivä töihin ilman takkia ja sieltähän se flunssa iski päälle.

Sikäli hyvä viikko olla kipeänä, sillä ilmat nyt ovat mitä ovat. Nyt ainakin riittää aikaa käsitöille. Mietinkin tässä yksi päivä, että mitä kylmemmät ilmat, sitä enemmän neulomuksia. Suoraan verrannollisia. Todisteena siitä, sain boleron valmiiksi. En ole vielä päässyt sitä kuvaamaan, sillä se valmistui eilen ja malli on tällä hetkellä räkäinen punanenä, joten ehkä sitten ensi viikolla siitä enemmän.

Kipeänä pitäisi varmaan maata vaan sängyssä ja parannella itseään. En vaan malttanut yhtään istua paikallani, joten käväsin eilen Eurokankaassa. Ajattelin ommella joogamattopussin. Ohjeen kaivoin netistä, Amy Butlerin ohjeiden joukosta. Piti pariin otteeseen tavata ohjeita ennenkö täysin sisäistin ohjeiden kulun. Hetken ajattelin, että helpommalla pääsen, jos vaan surruuttelen oman pään mukaan ja katson sitten lopuksi mitä sain aikaan. Koska näinkin on useasti tapahtunut. Ompelusten käyttö on silloin ollut vähäistä, joten päätin yrittää seurata ohjeita tarkahkosti.Ihan kiva siitä kyllä tuli. Sisäpuolella on vielä keltainen vuorikangas, joka mukavasti vielä vahvistaa bagia ja pussin pääliosassa on taskut. Varmasti menee käyttöön.
Ostin eilen myös painoseulan ja muita asiaankuuluvia tarvikkeita. (Tampereen Harraste-kaupasta) Hieman jo kokeilin sitä, mutta menee kyllä muutama pikku hetki ennenkö saan tehtyä mitään esittelemisen arvoista. Sabluunan teko on luultavasti haasteellisin tehtävä. Jatkoa seuraa siis.

Asiasta kolmanteen, nukuin muuten viime yön valkosipulit sukissa! Ei toiminut. :D

9 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Tuttu tunne kesän kanssa! Kovin kuumasta en tykkää, mutta tämä on jo liikaa!!! Eilen illalla nollattiin mittari ja yöllä oli ollu 2,4 astetta PAKKASTA!!! Koiran vesikippokin oli aamulla umpijäässä. Ja mehän ei sen pohjoisempana asuta kuin Keski-Pohjanmaalla. Joo´o, vajaa kaksi viikkoa juhannukseen ja kesälomaan. Mutta ei vielä luovuteta?

Ebbu kirjoitti...

Juu, täällä Tampereellakin oli yöllä ollut todella kylmä. Mutta nyt vähän jo helpotttaa, sillä ulkona paistaa aurinko. Jos sitä vaikka uskaltaisi lähteä ulos kävelylle ja käydä äänestämässä.
Mutta kunhan paranen tästä flunssasta, pääsen taas ulos nauttimaan kesästä, hieman lämpimämmissä vaatteissa vaan :) (ja mehän ei luovuteta!)

Peppiina kirjoitti...

Pientä angstia! :) Paranemisia! Ja saattaa se kesä sieltä nyt vielä tulla.

Hei, mä tuun kylään heti, jos oot ostanut sellasen seulan! Mahtavaa!

Ja hieno kangas bägissä. Kenen kangas oli? Ja osasit vuorenkin tehä. Emmä vaan ois osannut... :)

Tess kirjoitti...

Paranemisia! Mieki olen ollut flunssassa. En edes muista, koska olisin ollut viimeksi kesällä räkätaudissa.

Tästä kesästä on kyllä pakko tulla parempi kuin viime kesästä. Oikiastaan viime vuonna ei kyllä mun mielestä ollut edes kesää, vaan keväästä mentiin suoraan syksyyn.

Kaunis kangas joogamattopussissa ja nätti on kyllä muutenkin :)

Ebbu kirjoitti...

Kiitos teille, enköhän tästä vähitellen parane.
Ja kyllä angstia aina riittää :) Vähän ehkä jo nauratti, kun luin tuota tekstiä..
Kankaasta en tiedä sen enempää. Eurokankaan palalaarista sen löysin, mutta nätti se kyllä on!

Unknown kirjoitti...

Lämmin kiitos teille Ebbu ja Peppiina :) Arvontapalkinto tuli perille ja on ERITTÄIN mieleinen, niin aurinkoista lankaakin että mieli piristyi jo sen hypistelemisestä ! Plus kaikki muut söpöstelyt paketissa, aah :)

Peppiina kirjoitti...

Lettu:
Anteeksi paketin erittäin myöhäinen saapumisajankohta. Paketti on ollut mielessä koko ajan, mutta se vaati hieman hautomista lopputyökiireissä. Pääasia, että nyt perillä ja pääset tekemään uusia projekteja langoista!

Ainotin kirjoitti...

Mites sen kankaanpainannan kanssa on käynyt? Muistaakseni sulla oli kohtuullisen haastava kuva tekeillä, tahtoo nähdä kuvia!!!

Ebbu kirjoitti...

Ainotin: Se on myös To be continued -luokan homma. Eli vielä on vähän vaiheessa, varsinkin kaikki kasvokuvat ;) Kissasta lähdin liikkeelle, joten pitkä matka edessä.