sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hopeaa

Syksyn alussa taisinkin mainita monenmonituisista kursseista, joille oli tarkoitus osallistua, jottei syksyn pimeät ottaisi yliotetta. Kursseilu ei onneksi jäänyt pelkästään suunnitelman tasolle, vaan Espoon työväenopisto on tullut tutuksi.

Olinkin Anna Heinon opettamalla hopeakorukurssilla ja kyllähän se hopeakärpänen puraisi. Työ vaatii kärsivällisyyttä tämäkin, mutta yllättävän hienoja luomuksia vielä hyvin romuluinenkin pihdin puristaja saa aikaiseksi. Annan korudesignit herättävät kunnioitusta ja ovat allekirjoittaneen mieleen erityisen paljon. (Kaupassa on tullut jo vierailtua ja saatua omat bubblet-kaulaan)

Sain mallin luokseni kyläilemään viikonloppuna, joten tässä hieman syksyn korusatoa.

Lenkeistä tehty koru ja korvikset lienevät ainoat omat designini. Muut kurssilla tekemät korut ovat pääosin apinoitu Annan esittelemistä mallikoruista.


Lukitus on korussa riippuvan kiven yhteydessä.


Ebbun kanssa viikonlopun aikana mietimme suhdettamme sydänkoruihin. Tokihan minullakin syntyi tällainen sydänkoru kurssilla. Simppeli ja ehkä jopa siedettävä sydänkoruksi. :)


Spiraalisormuksia erilaisin kivin. Lempivärissäni mustassa ja läpinäkyvissä; molemmat sopivat taas lähes kaiken väristen vaatteiden asusteiksi.Koruihin pätee sama kuin kutomuksiin. Asenne on kovin kriittinen ja matka työpöydältä käyttöön on pidempi kuin kuvitella uskoisikaan.

Ei kommentteja: