lauantai 21. marraskuuta 2009

Pimeässä

Tähän aikaan vuodesta liikuskelen pihalla pukeutuen mustaan, mustaan ja mustaan. Hieman ehkä saattaa muita väripilkahduksia toisinaan mukaan tulla. Erityisen tärkeäksi tulee siis muistaa heijastimet takissa. Virkkasin uudet heijastimet Modan ohjeiden mukaan.Ylläolevan heijastimen sisällä on pala pahvia, jotta se olisi hieman jäykempi ja ryhdikkäämpi. Langan ostin Helsingistä, en muista mistä. Mutta rullassa oli 200m ja se maksoi noin 30 euroa. En kyllä osaa arvioida yhtään onko kallista, halpaa vai sopivaa. Melkoisen paljon sitä on vielä jäljellä, sillä pariin heijastimeen menee vain muutamia grammoja.Pöllöheijastin oli Dissaajalle, mutta se on kuulemma liian naisellinen raavaalle miehelle. :D Johtunee pöllön helmijaloista. Pitää varmaan antaa se lahjaksi, sillä itselleni tulee helposti joulukuusiefekti, jos laitan kaikki valmistuneet heijastimet takkiini.

Yritän myöhemmin vielä ottaa kuvia pimellä, että näkisitte kuinka hyvin ne sitten näkyvät pimeässä ja auton valokeilassa. Pimeästähän ei ole pulaa...

3 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Se on kiva jos jaksat kuvat pimeällä. viime aikoina kun puhuttu osan heijastimien huonosta kyvysta heijastaa.
Mullakin olisi lankaa, jos vain kerkiäisi! Nyt juuri niitä tarvitsisi.

Inka kirjoitti...

Tosi kivat heijastimet! Pitäisikin itsekin ottaa työn alle :)

Susku kirjoitti...

Tosi hienoja heijastimia! Miekin katselin noita samoja ohjeita, ja heijastinlankaakin kaupassa hypistelin, mutta oli niin kallista etten raaskinut. Olisi vaan pitänyt, nuohan olisi ihan täydellsiä joululahjoja.