keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Onnen kantamoinen

Kävipä tässä tuuri! Osallistuin Lankastian ihanien talvikuvien viitoittamaan 1-vuotisarvontaan ja onni lykästi. Tänään lattialla odotti paketti, kun tulin kotiin. Ihanaa! (Alkaa harmittamaan, miksi ei osallistunut kevään sny-kierrokselle, koska se oli niin hauskaa sittenkin). Lankastian blogissa on ihania kuvatuokioita, joihin on aina ihana tuudittautua kaupungin vilskeestä. Kiitos niistä!

Kiitos myös paketin käärijälle, joka oli ottanut huomioon kapoisat postilaatikot ja paketti oli niin litteäksi pakattu, että se mahtui postiluukusta sisään, eikä tarvinnut lähteä erikseen postiin. (Postin aukioloajat eivät sovi elämän rytmiini).

Paketissa oli ihanat värikkäät puikot (joiden nimeä en nyt millään muista), Milano-sukkalankaa (saksalaista Milano-lankaa, todella epäjohdonmukaista, mitä en olisi saksalaisilta odottanut) sekä ihanaa chilisuklaata.Lanka on uusi tuttavuus, mutta väri on kaunis ja moniin projekteihin sopiva, joten se löytää puikoille varmasti.Chilisuklaasta oli tarkoitus ottaa pienet jälkiruokapalaset ja säästää loput myöhemmäksi, mutta arvaattenette varmasti kuinka sitten kävi!!

4 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Miksiköhän minä vasta nyt tänne löysin? :) Mutta onnea naapurin tytölle onnenkantamoisesta, tulen jatkossakin kurkkimaan tänne kaikkia hienouksianne!

Tess kirjoitti...

Knit Picksin sukkapuikot ovat näemmä :) Nätin paketin olet saanut. Tuo lanka on nätin väristä.

Lankastia kirjoitti...

Onnea voitosta vielä kerran, hienoa, että paketti on päässyt perille! Ja Kiitos kehuista..

Peppiina kirjoitti...

No Knit Picks, ei pystynyt talvihorrokseltaan muistamaan! :)