maanantai 12. joulukuuta 2011

Nallehattu

Taas on yksi uusi tulokas maailmaan tullut. Pikku-Scarlett, jonka nimi tulee lapsuuden lempileffastani eli Tuulen viemästä, sai syntymänsä innoittamana pikkuisen nallehatun ja tumput. 

Söpöt korvat

Malli: Bear and Panda hat and mittens by Linda Cyr
Lanka: Novita Aino, varastojen pienennysprojekti
Puikot: 4,5
Muuta: Hattu on ok, joskin olen huolissani mallin tavasta toteuttaa hatun takaosa. Lisäksi harmaita hiuksia aiheutti tumppujen tassujen applikointi, joka on sarjaamme "Helpommin sanottu kuin tehty".

Olen viime projektieni myötä opetellut Magic Loop -tekniikan kesällä kuullessani englantilaisen käsityökanssatekijän Emin kehuja tekniikasta. (Thanks Em for introducing me the Magic Loop technique, which I finally taught to myself). Olen jotenkin aina inhonnut sukkapuikoilla näpräämistä ja satunnaista puikkojen putoamista. Loop-tekniikalla ei tarvi kuin yhden pyöröpuikon ja loppu on historiaa. Ullasta taisin suomeksi opetella tekniikan. Ei siinä niin kamalasti lopulta ole opettelemistakaan. 


5 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Söpöt vermeet :)

Vilma kirjoitti...

Suloista! Oi Scarlett, mikä ihana nimi (ja esikuva, ainakin sisukkuudessa)!

Peppiina kirjoitti...

Kiitokset! Nöpönenä Scarlett vielä söpömpi.

Lapsen äitikin on Scarlett-fani, joten sieltä nimi tullee. Taas ollaan Englannissa, jossa nimi on ehkä vähän vähemmän eksoottinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanatihanat IHANAT myssy ja tumput!

Peppiina kirjoitti...

kiitos, kiitos!