perjantai 23. joulukuuta 2011

Vielä on aikaa

Jos joulukuusi kaipaa jotain neulehenkistä piristystä, on vielä hyvin aikaa korjata tilanne! Yhdessä illassa saa neulottua paksulla langalla vaikka kuinka monta pientä palloa. Itse annoin ystävälleni joululahjaksi yhden palluran hänen ihkaensimmäiseen joulukuuseensa.

Tänä vuonna pinnalle nousi Arnen ja Carloksen neulotut joulupallot, he olivat esittelemässä neulekirjaansa jopa aamuteeveessä. Palloja pystyy tekemään helposti itsekin ilman ohjetta tai sitten voi kääntyä luottopaikkansa puoleen, eli Ravelryyn. Sieltä löysin tähänkin ohjeen helposti ja nopeasti.

 
Lanka: Lanet
Puikot: 2,5
Muuta: Laitoin pallon sisälle pumpulia, jotta se sai pyöreän muotonsa. Toimi ihan kohtalaisesti, hieman sai pyöritellä, että löysi muotonsa.

Rauhallista joulua kaikille! Vielä pitäisi päättää minkä keskeneräisen neuletyön sitä ottaisi mukaan joulunviettoon...Vai pitäisikö aloittaa uusi? Kenties nämä ihanat kissatumput.

5 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Joulua!

iso gnu kirjoitti...

Hyvää joulua!

Ihania nuo pallot!

Lettu kirjoitti...

Lumiset oksat vihreän puun
kimmeltää valossa jouluisen kuun.
Katsoen tähtien hopeista nauhaa,
toivon jouluusi lämpöä, rauhaa !

Haltiakummi kirjoitti...

Joulu meni jo, mutta mukavasti soljuvia välipäiviä Ebbu ja Peppiina, sekä ihanaa tulevaa vuotta! :)

Itse yritin tehdä tuommoisia joulupalloja yön pimeinä tunteina (t)öissä valvoessani, mutta jokin virhe minulla on tossa ohjeessa; ensimmäinen pallo on halkasijaltaan 14cm, ja sen tekeminen kesti kauan :D Puikot minulla oli vähän isommat kuin sinulla Ebbu, 3,ja lanka isoveljeä, mutta silti siitä ei ois kyllä pitänyt tulla nuin suuri...

Tätä täytyy vielä hioa, ensi jouluun on sentään vielä vähän aikaa ;))