torstai 12. helmikuuta 2009

Kelpaa hymyillä

Olen jo useampaan kertaan blogissa(kin) surkutellut jo pitkään jatkunutta kietaisuliiviprojektia. Nyt se on valmis ja kelpaa hymyillä! :) Jee! Liiviä voi yhdistellä hienosti sekä housujen että hameiden kanssa, joten josko tästä nyt tulisi vallan käyttöneule. Värikin on suhteellisen keväinen, joten sekään ei estä käyttämästä.Malli: Novitan Syksyn 2008 69. Kietaisuliivi by Arja Viitala
Lanka: Sandnes Garn Kitten Mohair, violetti 4836
Puikot: 4
Kulutus: 160g
Muuta: 144 cm palmikkoa ei riittänyt säilyttämään mielenkiintoani.Kuten jo aiemmin mainitsinkin vaihdoin työpaikkaa ja sen tiimoilta olen tehnyt vähän pidempää päivää, jotta saisi tilanteen normalisoitua mahdollisimman pian. Tämä yhdistettynä lopputyöloppukiriin (!) on blogi jäänyt melkein vain Ebbun harteille. Lopputyökin käy käsitöistä, alla tilannekuvaa moodboardejen tekemisestä. Näistä sitten pitäisi jotain inspiraatiota repiä... Yhtä mukavaa puuhaa kuin julmetun pitkän palmikon neulominen. ;)

5 kommenttia:

sparraaja kirjoitti...

Tumputtaa - juttuun. Mites olis musta-valkoiset tumput; syntyisikö sellaisia? Tosin talvi on kohta ohi, mutta loppusyksyn matseissa tarvitsee monasti lämmintä yllä ja allakin. Olis makeeta. kun olis sävy-sävyyn musta-valkoinen huivi ja tumput. Aikaa siis on!

Ebbu kirjoitti...

Kyllä kelpaa hymyillä! Siitä tuli kans tosi nätti, voidaan vaikka kesällä viilettää samiksina, heheh.

Onpas ison urakan näköinen se lopputyö. Älä nyt ittees täysin kuluta loppuun!

Peppiina kirjoitti...

Kuulostat ihan äitiltä... :)

Ebbu kirjoitti...

Hah, no ei se mikään ihme ole, kun samasta puusta ollaan..vai miten se nyt meni..

Peppiina kirjoitti...

Eiköhän yhdet tumput syksyksi tule tehtyä...