sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Tumputtaa

Nämä tumput on tehty kaverin miehelle tilauksesta. Pyyntönä oli vihreä-valko-raidalliset tumput. Oletko aivan varma? Lukitaanko vastaus? Ilmeisesti väreillä on tekemistä jonkun urheilufanituksen kanssa...?! En halua tietää tarkemmin. :)

Mä tein sitten vain työtä käskettyä. Toivottavasti kelpaavat, vaikka raidat ovatkin ehkä toiseen suuntaan kuin tumppujen käyttäjä itse oli ajatellut etukäteen. Päädyin tähän lähinnä sen takia, että tumpuista ei menisi tuuli niin helposti läpi. Pakkasesta huolimatta tämä vilukissa vaivautui oikein ulos ottamaan kuvat, kun olin Käpylässä ihanan puutalon vieraana. Eihän tilaisuutta voinut ollut hyödyntämättä.

Malli: Ailin lapaset by Tuulia Salmela. Tein peukalot yksivärisen sijasta 1-1-kirjoneuleena, jotta olisi paksummat peukutkin.
Lanka: Novita 7 veljestä valkoinen ja vihreä
Puikot: 4
Kulutus: 110g
Muuta: En ehkä itse heti valitsisi tällaisia värejä, mutta onhan nämä ihan pirteät.

Kissakuumeeseen helpotuksena paijailin talon kisua (jonka nimi on kuulemma kirkko eestiksi, hmm). Hän oli myös suuri Aili-lapasten ystävä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavat värit, taitaa tämä hurjapää tumppumies olla koooteeeepeee fani?!:) Meitä on siis muitakin etäfaneja, Kotka nousuun! :peukkuylös: Tai no jos raidat on kerran väärinpäin, niin lienee kallistuu The Bhoysien puoleen:(

Ebbu kirjoitti...

Haka nousee!