tiistai 19. toukokuuta 2009

Ikuisuusongelmia

Tänään kävin tuhlaamassa syntymäpäivälahjaksi saamani lahjakortin Lankaideaan. Olin jo aikaisemmin yrittänyt sen tehdä, mutta epäonnistuin surkeasti. Toisin sanoen ryntäsin eräänä lauantaipäivänä vähän ennen sulkemisaikaan Lankaideaan ilman tarkkoja suunnitelmia. Ei siitä tullut mitään, joten säästin myyjän sillä kertaa ongelma-asiakkaalta ja palasin kotiin. En vain osaa päättää mitä ostaisin, koska vaihtoehtoja on niin paljon! Ja kaikki ne ihanat värit!! Huoh!

Siinä rytäkässä kuitenkin tilasin Teeteen Elegant-lankaa. Kyseistä lankaa ei ollut tarjolla, mutta mukava ja palvelualtis myyjä lupasi tilata sitä toisen tilauksen yhteydessä. Huivin ohje on Moda 02/09:ssä ja vaihtoehtoiset langat eivät olisi olleet tällä kertaa sopivia. Joten hieno homma, että on olemassa tuollasia asiakaspalveluun panostavia yrityksiä. Väriksi valitsin yllättävän (minulle siis) turkoosin.Teetee:n lisäksi ostin lankaa, joka on Fitted knits -kirjassa olevaa ohjetta varten. Piti valita vaihtoehtoista lankaa jälleen, sillä jenkki Cascade 200 ja 128 -lankoja ei Lankaideasta saa. Tässä tapauksessa oli pakko olla perinteisesmpi ja valita tuttu ja turvallinen pinkki. Ensin meinasin tuttua ja turvallista mustaa, mutta kesän kunniaksi päätin ottaa pirtämmän vaihtoehdon.Vähän kyllä epäilen itseäni ja valmistuvia töitä. Tällä hetkellä puikot eivät ole pysyneet kädessä erityisen paljoa, johtuen lämpimämmistä ilmoista. Ehkä kevyemmät langat helpottavat tilannetta, varsinkin jos vertaa näihin supervillasukkiin, jotka aloitin vähän aikaa sitten.

Täytyy vielä loppukevennykseen näyttää kuva muista omista saavutuksista. Sain nimittäin ensimmäistä kertaa omasta "yrttitarhasta" satoa. Tosin en hirveän suuressa mittakaavassa... :D


Koristeeksi korianteria

2 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

hii, mahtava kotitekoinen korianteri.

SNY kirjoitti...

Ihania lankoja!!! kohta se paljastus tapahtuu. Paketti annettu tänään Kustille.