lauantai 30. toukokuuta 2009

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Näin alkoi Snyni viimeinen kirje, joka tuli valkoisen, hentoisen (mutta painavan fyysisesti) paketin mukana. Todella kaunis lähetys! Ihana!

Pakettissa oli Valkoinen apina -hahtuvalankaa, Vikinging maitolankaa, pyöröbambupuikot, teetä, valkoista suklaata ja itse tehdy kämmekkäät; kaikki puhtaan valkeassa sävyssä. Suklaa sopii hyvin valmistujaisjuhlan jälkeiseen pienimuotoiseen heikotukseen... Teetä pitää kokeilla heti, kun on vähän pimeämpää. :) En oikein osaa juoda kotana teetä kesällä, vaan se kuuluu syksyyn, kynttilöihin ja sateeseen. (Ihme fiksaatio)


En ole ikinä tehnyt mitään hahtuvalangasta, joten todella mielenkiinnolla odotan sen käyttöä. Olenkin siis vieras hahtuvan kanssa, joten pitää oikein miettiä, mitä siitä tekisi. Eikös näistä pruukata tehdä niitä kestovaippoja myös? Sny ehdotti vanttuiden tekemistä. (Vanttuut lienee tumput? Ollaan vähän eri murrealueelta ilmeisesti) :)


Maitolanka on uskomattoman pehmeän tuntuista. Jotenkin niin herkkää sekin. Mitähän näistä keristä ikinä raaskii tehdä? :) Eikö ole muuten kaunis pakettikin; postissa näitä katselin ja ihailin.Bambupuikkoja en ole vielä aiemmin omistanut, joten oli varmasti aikakin. Nelonen on hyvä koko, koska tuntuu, että en muuta kokoa koskaan käytäkään. Kiitos hurjasti!

Lisäksi paketissa oli nämä somat kämmekkäät! Ihanan naiselliset, pitsiset. Sanomattakin lienee selvää, että kaltaiseni aina kylmissään oleva löytää näille käyttöä.


Viimeisen paketin myötä paljastui myös vihdoin salaperäisen ystävän henkilöllisyys. Nyt varmaan jännitin sitä eniten. Snyni oli Purrrrls-blogin Jonna. Blogiin olen tutustunut jo vaihdon myötä ja se jää varmasti luettavien blogien listalla. Kiitos Jonna, kevät on ollut huimasti jännempi ja mukavampi lähettämiesi pakettien myötä. Olen saanut sellaisia lankoja ja välineitä, joita en välttämättä itse olisi ostanut, joten vaihto on ollut erittäin mielenkiintoinen. Mukavaa kesää kanssaneulojalle! Ja kisuille!

3 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Olipas ihana paketti kerrassaan! Maitolanka on täällä vielä hiplaamattakin. Pitää varmaan tilata sitä, kun kaikki kehuvat sen pehmeyttä. Millähän ohjeella kämmekkäät on tehty? Ne on kauniit!

jonnakene kirjoitti...

Hienoa jos pidit:) Lienee kuitenkin paketissa lappu siirtynyt, sillä teen merkki on valkoinen apina:D (teemaan sopien luonnollisesti), kun taas hahtuvalanka on ihan suomalaista tuotosta eikä mitenkään apinamaista (vai olinkohan minulla kirjettä krijoittaessa ajatus katkennut pahasti?).

Niin tai näin, vaihto on ollut hauska ja jo pakettien miettiminen on tuonut paljon iloa:) Selvästikin antaminen on vähintään yhtä mukavaa kuin saaminen, ellei mukavampaakin!

Peppiina kirjoitti...

Hihi, no oho... musta se Valkoinen apina oli ihan menevä nimi hahtuvalangalle.. :) Kiitos korjauksesta!

Kämmekkäiden ohjeen Jonna oli ottanut Stich 'n Bitch -kirjasta ja lankana tässä Florica.

Pääni ei näköjään toimi tänään ihan täysillä... Suokaatten anteeksi. :)