keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Synttärionnea

Eilen täytin vuosia. Vielä vuosi ja täytän pyöreitä. Hmph, maltan tuskin odottaa. Snyni oli huomannut syntymäpäiväni ja minua odotti pakettinen eteisen lattialla. Lahjaksi oli ihanaa vadelmatryffeliherkkua (tooosi makoisaa) ja pöllöristipistipohja. Tosi hauska lahja! En olekaan ennen tehnyt ristipistoja. Tästä pienestä työstä on hyvä aloittaa!

Sen lisäksi eteisessä oli muitakin kortteja ja paketteja, joita ystävät olivat lähettäneet. Kivaa!

Syntymäpäivän kunniaksi käytiin Epäilijän kanssa syömässä lähiravintolassa välimerellisissä tunnelmissa. Söin etanoita risoton kera, porsaanniskaa ja tiramisua ja johan oli maukasta!

Ravintolan uskomattoman maukkaasta risotosta innostuneena olen päättänyt opetella tehdä seuraavaksi itse hjyvää risottoa. Mielessäni risotosta on tullut yökköruoka erinäisten hernemaissipaprikasekoitusten takia ja ihan turhaan. Illan ahaa-elämäs oli siis se.

Pitkän viikonlopun kunniaksi ollaan lähdössä huomenna mökkeilemään ja yritänkin olla siellä ahkera, kutoa, kuvailla ja pistää pari postipakettia lähetyskuntoon!

5 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea onnea! :o)

puikkotiikeri kirjoitti...

Synttärionnittelut!

navettakissa kirjoitti...

Onnea! Ja kunnon italialainen risotto ON hyvää.. Meillä Mies oli aluksi todella epäileväinen "suolaisen riisipuuron" suhteen, mutta ei tarvinnut kuin pari kertaa tehdä, kun hän jo esitti lisuketoiveenaan, että "tehtäiskö risottoa...?" :D Niin ja nykyään hän ottaa jopa itse risottovastuun, kun on ollut mun assistenttina ja opetellut siinä samalla.

sny kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hienoa jos uusi juttu ei liikoja pelota:D Pienestä työstä se minulla(kin) lähti.
Vähän venyi posti edellisestä paketista, pahoitteluni. Toivottavasti se viimeinen sitten vähän korvaa.

Peppiina kirjoitti...

Peppiina kiittää onnitteluista!

Navettakissa: Hyviä reseptivinkkejä risottoaloittelijalle?

Sny: Kaikkea pitää kokeilla -asenteella pitää mennä. Älä huoli, toukokuuta on vielä pitkästi jäljellä. :) Maltan mieleni.