sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Korustelua

Laajennan bloggausaihepiirejäni korukategoriaan. Viikonloppuna juhlittiin ystäväni häitä ja juhlan kunniaksi tarvitsin violetin hameen kanssa jotain sopivaa kimaltavaa. Viime ajat olen ystävieni iloksi kantanut puistoretkillemme suhteellisen laajan helmivarastoni. Nolon mummovirkkaamisen sijasta olen sitten pujotellut helmiä vaijereihin. Ne on vaan kateellisia... :)

Ensimmäinen esittelyssä oleva koru on siis kaikessa yksinkertaisuudessa vaijeriin pujotettuja violetteja ja harmaita helmiä (nyt on kyllä pahasti koruterminologia hukassa) ja lasihelmiä. Eikö kaikki pikkunappulat, missä on reikä keskellä, ole helmiä? :)))


Tutustuin samalla monista korublogeista tuttuun haasteeseen eli kuvaamiseen. Tästä kuvasta korusta saa hyvän käsityksen, mutta samalla tutustuu metallikannella olleisiin roskiin. Äh.

Olen ihastunut näihin lasihelmiin, koska ne sopivat niin kaikken väristen vaatteiden kanssa. Nehän aina toistavat alla olevan vaatteen väriä, mikä on kovin kätsyä. Minulla kun eriväristen vaatteiden kaudet vaihtuvat usein.

Sormus on valmiiseen pohjaan tehty. Elehtiessä sormus helisee mukavasti ja tykkään senkin takia siitä paljon.

Vaijeri on pitkä, joten sitä voi pitää kaksinkerroin tai yksinkerroin, kun vaateeseen sopii paremmin pidempi koru.Seuraavaksi setti tarvitsee ranneketjun. Ja korvikset. Aloitteleva koruisti on täynnä uusia, tulevia projekteja! Tuttua neulepuolelta! :D

4 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Tervetuloa helmihurahtaneiden joukkoon. ;D Hanki jo valmiiksi kunnon lokerikko, kohta sulla on kilokaupalla sälää. ;D Mä en kyllä tee juurikaan koruja, mutta kummasti noita silmukkamerkkejäkin näkyy maailmaan mahtuvan.

Peppiina kirjoitti...

Musta tuntuu, että helmiin saa uppoomaan euroja helpommin kuin lankoihin ja harkinta häviää vielä helpommin, koska nehän on "niin halpoja". :)

Ebbu kirjoitti...

Nättejä koruja olet tehnyt, erityisesti sormus on oikein vekkuli :)

MariL kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :) Tulin vastavierailulle, koska en ole täällä tainnut ennen käydäkään. Klikkasin sinut suosikkeihini, joten varmaan vierailen täällä uudestaankin. Näytti olevan sinulla kivoja käsitöitä täällä! :)