tiistai 9. kesäkuuta 2009

Valmista kauraa

Vaikka kesällä neulominen on hieman verkkaisempaa, sain uuden boleron valmiiksi melko kivuttomasti ja nopeastikin. Malli on yksinkertaisuuden huippu ja hyvän niin! Se on Fitted knits -kirjasta, josta olen nyt vauhkonnut varmaan viimeisesä viidessä postauksessa. Ehkä olisi aika keksiä joku uusi juttu.

Väri on yksi lemppareistani, joten luultavasti tämä menee käyttöön. Suomen oloissa 3/4-hihainen paita on kuitenkin hieman epäilyttävä pituus, sillä lämpimällä kelillä villa on liian kuuma ja kylmällä kelillä 3/4-hihat eivät riitä mihinkään. Ehkä seuraavaksi neulon irroitettavat hihanjatkeet tai pitkät kämmenikkäät.

Kirjan mallissa bolero on tehty kahdesta eri väristä, mikä on myös kivan näköinen. Mitä enemmän olen katsellut tuota pinkin ja sinisen liittoa, sen mukavammalta se näyttää. Tosin ehkä ihan hyvä päätös, että tein vain yhdestä väristä, sillä sini-pinkki-yhdistelmä tuo lisähaastetta muuhun pukeutumiseen. Tai sitten ei vaan pitäisi miettiä näin tarkkaan ja laittaa kaikki värit yhtä aikaa päälle. :)Lanka on melko perussettiä, eli SandnesGarnin Smart-lankaa, jotka ostin Lankaideasta. Se on ihan perusmukava neuloa, mutta joissakin kohti neuleen pinnasa on yllättävän paljon sellaista höttöä karvaa. En tiedä onko vika langassa vai olenko vaan osannut hinkata pintaa sohvan kulmaan tai hautonut liikaa käsissäni.

Malli: Two (one)-tone ribbed shrug by Stefanie Japel
Lanka: SandnesGarn (4627)
Kulutus: 186 g
Puikot: 4 pyöröYllä olevassa valokuvassa ilme on melkoisen tuima. Ehkä hymyä alkaa vähitellen pukkaamaan esiin, kun flunssa on taas mennyt yhden askeleen parempaan suuntaan. Jos siis vertaatte tämän postauksen tunnelmaa viime postaukseen, voi rauhoittumista jo havaita ;) hihih. Mutta katsokaa kuinka vihreää siellä on!!

7 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Nätti bolero :)

Flikka kirjoitti...

Kivan näköinen bolero, ihana pinkki väri.

Peppiina kirjoitti...

Hiano! Kätevä käyttövaate! :)

hillanen kirjoitti...

Ihananvärinen bolero. :) Olen kyllä samaa mieltä 3/4-hihoista, mutta hyvältä näyttää.

Ebbu kirjoitti...

Kiitos kaikille taas! On mukava saada kommentteja, varsinkin kun ne ovat noin positiivisia :)

puikkotiikeri kirjoitti...

Kaunis kiitos ihanasta upeasta arvontapalkinnosta! Paketti tuli perille eilen, bloggaan heti kun saan siirrettyä kuvia koneelle (tekniikka on hyvästä, niin kauan kun laitteet toimii....)

puikkotiikeri kirjoitti...

Niin ja se piti vielä sanomani että onpa kiva bolero, tuommoinen ois hyvä vaikka töissä lisälämmikkeenä!