sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Meidän perheessä on tänä vuonna päätetty, että joululahjoja ei osteta. Olen henkeen ja vereen lahjojen antaja, mutta myös saaja, mutta koska en ole itse Suomessa jouluna, olen suostunut järjestelmään. 

Kuten Ebbu oli jo epäillytkin, täysin lahjaton joulu ei vain minulta onnistu. Siksipä päätin kanssabloggaajaa, rakasta siskoani muistaa näillä ihanilla joulupalloilla. 


Aiemmin jo kerroinkin, että minulla on kilokaupalla tällaista valkoista viskoosinauhaa. Näppärä käsityöihminen varmasti keksii kivoja projekteja materiaalista. 


Hyviä ideoita nauhan käyttöön otetaan vastaan!
- Ehkäpä muumiopuku naamiaisissa?!


3 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Joo-o, toisten mielestä se, että sovitaan ettei osteta joululahjoja, tarkoittaa kuitenkin sitä, että ostetaan joululahjoja. Hmmm.

Mutta tämä tapaus sallittakoot, sillä näitä pallukoita ei ole ostettu.

Luultavasti aloitan jonkinlaisen korin virkkaamisella, ellei mitään hyviä ideoita ilmaannu jostain.

Haltiakummi kirjoitti...

Jaahas, siellä on sitten hullunkuriset naapurit. Ymmärrän Peppiina täysin lipsumisen rivistä Ebbun kohdalta, ja toihan ei tavallaan ole joululahja, koska joulu on vasta viikon päästä! Muutenhan tommotteet säännöt ja sopimukset ois ihan epiksiä...

Ja ideoista, korit kuulostaa oikein hyvältä, ja itse olen vähän silmäillyt sillä silmällä niitä semmotteita raheja, missä neuloksen tekstuuri näkyy kivasti.

Nuo kaikki voisi olla kivoja tuosta nauhasta/kuteesta tehtynä;
http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/vinkit_kotiin/369/neulo_ja_virkkaa_kaunista_kotiin

Marleena kirjoitti...

Mulla on tapana virkata pyöreitä mattoja noista kuteista. Mattoja olen sitten sijoittanut mökille ja vessan lattialle.. Ja ne korit ovat myös kivoja, niitäkin on tullut tehtyä.