perjantai 12. helmikuuta 2016

Helpot säilytyskorit

Tämän jälkeen sain täydellisen neulomisjumin. Sain jumin vähitellen selätettyä, mutta sitten tuli elämä. Sama tarina kuin huvittavan monella muulla bloggaajalla viime vuosina. Täälläkin asuuu nykyään pikkuapuri, joka usein enemmänkin hidastaa kuin nopeuttaa neulomis- ja muita DIY-töitä.
Jos vauvan tulo ei ole riittävästi, sain samaan syssyyn vielä muuton Atlantin toiselle puolen. Jatkossa siis raportoin täältä Yhdysvaltojen itärannikolta ja voisinkin kirjoittaa muutaman postauksen käsityöharrastuksesta amerkkalaisen näkövinkkelistä.
Mennäään aiheeseen selittelyjen jälkeen. Meillä lojuu lattiat täynnä kaiken maailman rojuja ja niiden säilytys on ikuisuuskysymys. Duplojakin on kerääntynyt jo ihan tuhottoman paljon ja ne pitää saada säilöttyjä johonkin. Tein siis luvattoman isolle kasalla Duploja säilytyskorit.Jo pari vuotta sitten Suomessa asuessani seurasin Purl Sohon blogia, mutta en varsinaisesti ikinä muistaakseni toteuttanut mitään heidän projektejaan. Nyt kun posti- ja tullikulut eivät päätä huimaa, on tarvikkeiden tilaaminen netistä päässyt ihan uudelle levelille. Innostuin siis näistä säilytysratkaisuista ja tilasin tarvikkeet suoraan Purl Sohon nettikaupasta. Myöhemmin ompelin vielä muutaman korin lisää ja tilasin kankaat suoraan tukkumyyjältä. Oli muuten huomattavasti halvempaa. Toki Purl Sohossa maksetaan tarvikkeiden lisäksi brändistä.

Korit oli kohtuullisen helppo ommella. Hieman hampaita kiristi välillä paksu kangas ja sai jännätä suoriutuuko perus-Bernina työstä. Ompelukoneeseen kannattaa varata denim-neula, mutta muuten mitään erityistarvikkeita ei tarvittu.No niin, nyt se on sitten palattu blogosfääriin. Hieman on meno toista kuin kolme vuotta sitten. Mutta katsotaan, jos me Peppiinan kanssa päästään taas juonen päästä kiinni. Kiva taas kirjoitella kässäjutuista!