torstai 26. helmikuuta 2009

Iso kiitos Snylleni

Eilen myöhään kotiin tullessani odotti kotona ilmoitus saapuneesta paketista. Voi kyllä oli harmittavaa, ettei postimme ole auki 24/7. Tänäänkin oli täpärällä, ja vain juuri ja juuri, kolmea minuuttia vaille ennen postin sulkemista ryntäsin hakemaan pakettiani. Sny-vaihto on kyllä joulun jälkeen heti seuraava yhtä ihana keksintö! Olenhan joulu- ja paketti-ihminen ja tämä on kyllä niin mahtavaa.

On ihanaa keksiä omalle Snylle paketteja ja hurrrrjan mukavaa saada oma paketti. Snyni oli ihan nappiin keksinyt paketin sisällön. Melkein kuin olisi itse valinnut... :) Suurkiitokset, rakas Snyni. Ikävä kyllä illan pimeys ei taas täysin oikeuksiinsa saata näitä lahjuksia, mutta pakkohan oli päästä postaamaan saman tien.

Tässä melkein kokonaiskuva lahjuksista:


Paketti oli todella kaunis. Mustien Rose-mohair-lankoja alla paketti siis. Paola Suhosen "Yöperhoset". Mustat mohairlangat ovat kyllä niin käyttökamaa ja muutaman vuoden vanha musta pitsihuivini kaipaa uudistumista ja näissä olisi nyt saumaa. Tämä on ehdoton Rose-mohair värisuosikkini. (Onko musta vähän epäväri? -vissiin jossain piireissä)


Vastapainona mustalle tuli punaisia herkkuja. Metallisen säkenöivää Flamenco-lankaa, punaisia kynttilöitä sekä koru.


Kortti oli myös kaunis, joten se tuli ehdottamasti kuvata. Teehetkiin teepallo (joka on uupunut teehetkistäni vielä). Jee! Makustelemaan Kissa-suklaata heti nyt!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanaa, että tykkäsit:D
Jännitin jo, että mihinkähän posti on ehtinyt sen paketin hukata mutta tulihan se sieltä:)

t: sny

Peppiina kirjoitti...

Yhtä jännää kuin saada paketti on odottaa oman parin saavan lähetyksen. Sori, kun jouduit vähän ylimääräistä odottamaan, kun en heti päässyt postiin. Omalta osaltani odottaminen oli väärtinsä arvoinen.

navettakissa kirjoitti...

Voi mikä lahja! Ihana! Ja musta ON väri, pakko olla, koska se on munkin suosikki! =)