sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Sijoituskohteena lanka

Olen harrastanut käsitöitä lapsesta lähtien. Opettajana ja innoittajana on ollut Kummitätini, joka myös aina katsoo telkkaria kutomus sylissä ja muitakin käsitöitä syntyy kuin liukuhihnalta. Tampereen tontulta saatu joululahjaraha oli odottanut sopivaa sijoituskohdetta ja Helsingin kädentaitomessut tuntui hyvältä kohteelta.

Titityyn standilta ostin ihanan pehmeän ja -värisen Araucania Rancon. Ihanan värinen tarkoittaa taas epäväriä harmaata. Hillittyä tyylikkyyttä.


Violettia Siljaa löytyi myös kassin täytteeksi useampikin kerä, joku liivi oli mielessäni näitä ostaessani.


Ja taas tuli keltaista mukaan, Siljaa siis keltaisenakin.


Erinäisiä helmiostoksiakin tein, mutta niistä ei sen enempää. Rahaa meni, mutta joku roti säilyi, eikä tarvitse potea huonoa omatuntoa ostoksista. Tosin sängynalusen varastopaikat ovat nyt täynnä, joten kevään työt pitää tehdä varastolangoista. Lupaus.


Valmistakin pitäisi pikkuhiljaa alkaa syntymään. Asialle omistautunut voikin jo tästä arvata, mikä tässä on syntymässä.

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Lace Ribbonhan se siinä. :o) Pitäisikin kaivaa oma tekeleeni työeväskassin pohjalta, että se joskus edistyisikin..

Anonyymi kirjoitti...

Helppo arvata, että mitä tuo viimeinen kuva esittää :D Kyseisen huivin teko oli minulle yhtä tahtojen taistelua. Jostain syystä kyllästyin mallineuleeseen tosi nopeasti ja huivi ei meinannut millään valmistua...

Peppiina kirjoitti...

No sehän tässä on kyseessä. Te olette sitten myös tuijotelleet tätä mallia jonkin aikaa... :) Yksi kerä takana, toinen alkanut ja mielessä, että milloin voisi jo lopettaa. Tarvisi nopeammat kädet ja enemmän aikaa.