sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Huh, mikä suoritus!

Viime viikonloppuna olin siis Helsingissä kädentaitomessuilla. En sen kummemmin ajatellut tehdä omaa messupostausta, sillä tunnelmia olette varmaan jo lukenut monista muista blogeista. Lyhyesti sanottuna, siellä oli paljon porukkaa ja meno sen mukaista. Kyllä te tiedätte ;)

Jos nyt kuitenkin erittelisin hieman omia ostoksiani. Sain siis hieman valmistujaisrahaa, joten hyvillä mielin pystyin tekemään näitä ”sijoituksia”. Ostin valkoista Admiral Schoppel Wolle –sukkalankaa itselleni, Wendyn Fusionia ja Silja-lankaa. Lankojen lisäksi ostin helmikirjan ja pientä helmitilpehööriä.


Viikon päästä olisi Kivi- ja helmimessut Lahdessa, ja pikkasen tekisi mieli lähtee katsomaan mikä siellä on meininki. Joten kädentaitomessuilta en siis erityisesti ostanut mitään helmiä tai kiviä.

Aikaisemmin valmistuneesta Kiri-huivista jäi ihan pikkunen nöttönen lankaa, joten tein siitä pienen kaulanauhan. Naureskelin itsekseni, että kehtaanko edes laittaa sitä tänne, sillä eipä tuo ole mikään suuri taidonnäyte. :D Sitten voisin vielä kertoa, että kyseessä on oma mallini ja suunnittelutyöhön meni ikä ja terveys. Hah. Vitsillä sitten tuo edellinen lause. :) Vähän kyllä epäilen, että tuleeko sitä koskaan käytettyä. No tulipajan tehtyä.

Täytyy ehkä alkaa selaileen Ravelryä, jos vaikka löytäisin jonkun mukavan neulemallin, ettei tarvitse tehdä näitä yksinkertaisuuden huippuja lisää.

1 kommentti:

Makepeace75 kirjoitti...

Ravelryssä on muuten hauska sudenkorento, joka solmitaan parimetrisestä i-cordista. :o) En tietenkään muista mallin nimeä, mutta se löytyy mun suosikeista.