tiistai 10. maaliskuuta 2009

Maaliskuun pilkahdus

Hain tänään postista maaliskuun sny-pakettini. Satoi muuten lunta VAAKATASOSSA, kun käppäilin postille. Kyllä se kevät voisi siis vähitellen antaa merkkejä tulostaan!

No, joka tapauksessa. Snyni osasi tälläkin kertaa valita pakettiini oikeat asiat. Piti taas oikein tarkistaa mitä olin siellä ilmottautumisessa itsestäni ja toiveistani kirjottanut :) En paljon mitään, mutta silti se Sny tietää mitä lähettää. Kohta alan epäileen, onko snyni Peppiina! No ei kait nyt sentään :)Eli tällä kertaa sain paketista kaksi vaaleanpunaista fritidsgarn-kerää, bambu-sukkapuikot (5,5 mm), nappeja, silmukkamerkkejä, kissapussukka sekä mustikka-valkosuklaata. Aikamoinen paketti siis! Erityisesti bambu-puikot miellytti, sillä minulla on vain yhdet bambu-pyöröt. Ja kyllä, ne ovat huomattavasti miellyttävämpiä kuin norminovitat. Itse pakettikin oli oikein herkullinen, vaaleanpunainen pilkahdus postin hyllyllä harmaiden pakettien rinnalla.Joten kiitos Sny, huhtikuuta odotellessa!

Tänään myös pohdiskelin kuinka välillä ei huvita ollenkaan neuloa tai tehdä muita käsitöitä. Mutta se voi olla yhdestäkin päivästä kiinni, kun innostus on taas pilvissä. Pari päivää sitten minulla oli juurikin tuo fiilis ja kasa messuilta ostettua lankaa odottamassa. Pohdiskelin vaikka kuinka kauan, että mitä niistä tekisin. Aloitin Bintje-sukatkin jo, mutta ei oikein uponnut omiin sormiini. Ehkä lähempänä kevättä sitten.

Sitten hoksasin tämän viime syksyn Knittystä pongaamani ohjeen, jonka olen täälläkin tainnut jo aikaisemmin mainita. Siitä tulee niiiiiin hieno :) Lankakin on sopivan paksuista siihen. Tosin väri on melko syksyinen, mutta en anna sen häiritä. Voihan keväälläkin pitää tummia asuja.
Mutta hieman on pelko persiissä sopiiko itse malli minulle. Kuvissa paita näyttää todella kivalta, mutta täytyy kuitenkin olla realisti; itse en ole mikään mallivartaloinen. No, sehän selviää ”pian”. To be continued..

4 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut. :o) Kissapussukka on ihan huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä vaan jälleen! "Onneksi" se kevät ei sitten vielä tullutkaan, joten josko saisit lapaset aikaiseksi. Pst. Ensi kuussa onkin sitten luvassa jotain ihan muuta...

Nunt kirjoitti...

Ihana tuo kissapussukka :D

Ebbu kirjoitti...

Juu, kyllä se kissapussukka menee myös käyttöön, sen verran suloinen se on :)