perjantai 27. maaliskuuta 2009

Perjantain viimeiset auringonsäteet

Oli oikein kilpajuoksua auringon kanssa tänään illalla. Ihanaa, kun illat on jo niin pitkiä, mutta silti meinasi tulla hoppu. Koska viikonloppuna ei sitten taas ehkä aurinkoa näe, niin valmis huivi piti saada kuvattua tänään.

Sehän että on keväisen näköistä ei tarkoita, että olisi sen tuntuista. Kylmyydestä huolimatta onnistuimme kauppareissun kuvauksissa olosuhteisiin nähden hyvin. Olen kyllä ajatellut, että Epäilijän pitäisi ehkä hakea jonnekin stylistikouluun. Eka otetaan kamalasti kuvia ja sitten huomataan, että "jaha, kuvauksen kohteena ollut tekele ei näy kuvissa lainkaan". Stylistin silmästä ei olisi haittaa näissä hommissa. TOISAALTA, kauppareissumme venyi, kun nenät punasina touhusimme kallioilla eli ei pitäisi valittaa.

Snyltäni saamani huovutettu kukka sopii kuin nakutettu huivin kanssa. Kevään ensimmäinen kukkanen. :)Malli: Lace Ribbon Scarf by
Lanka: Sandnes Garn Kitten Mohair, vihreä
Puikot: 4
Muuta: Aika pitkäpiimäistä

Sisällä vielä muutama kuva mallineuleesta. Kivan höttönen, kevyt huivista tuli. Huolimatta vähän kylmistä päivistä se on ollut jo käytössä useampana päivänä.


Saimme nauttia talojen välistä Eiran rannan perjantain viimeiset auringonsäteet.


Pimeys kuitenkin voitti jälleen.

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

tosi nätti huivi <3

Hansu kirjoitti...

Saman huivin viime kesänä neuloneena voin todeta saman, että se on pitkäpiimästä ja tylsää neulottavaa! Mulla siitä tuli huomattavasti lyhkäsempi kun en jaksanut vaan enää kerrostakaan. Kaunis tuo sinun versiosi!

Peppiina kirjoitti...

Kiitokset! Yksinkertainen on kaunista.

Munkin ois voinut olla vähän pidempi, mutta kahden kerän jälkeen mittani oli täynnä. :)