keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Pelkkä papukaijamerkki

Kankaanpainanta on täysin uusi aluevaltaus itselleni. Tosin vielä en kuitenkaan voi puhua aluevaltauksesta, vaan ehkäpä enemmänkin alustavasta tutustumisesta.Tarvikkeina upouusi painoseula, väriä ja kangakassi. (Plus kasa muuta tarvikkeistoa)Ensimmäinen kuva harjoituskappaleiden jälkeen. Hhmmmm. Ei onnistunut aivan täysin. En saanut väriä tasaisesti seulan läpi. Missä vika?!? Epäilen, että värini on liian paksua, vaikka myyjä vakuuttikin värin sopivan seulan reikämäärään. Höh. Vedellä lantraaminenkaan ei auttanut asiaan. En vaan osaa.Voi niitä raukkoja ystäväparkoja, jotka saavat näitä surkeita yrityksiä lahjoiksi. Tämä kassi meni kahvipaketin, suklaan ja viskin siivittämänä Luigi-kissan omistajalle. Omistaja kyllä tunnisti kuvasta mussukkansa! :)

8 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ei kyllä yhtään näytä epäonnistuneelta, vaan tosi tyylikkäältä ja hienolta!

Ebbu kirjoitti...

Kiitos Villasukka! Sabluuna onnistui kohtuu hyvin, mutta itse painojälki ja väri levittyivät epätasaisesti.
Se on sellanen "kulutettu" kassi :)

Peppiina kirjoitti...

Ei mut tuo kulutettu osa näyttää siltä, että kissa ois vähän harmaampi toisesta poskesta. Mahtavan hieno. Mulla ois jo monta käyttöideaa tälle sapluunalle.

Hansu kirjoitti...

Minusta kuva näyttää hienolta!
Jos käytin peittopastaa sen kanssa saakin olla varovainen. Se on niin jämäkkää, että seulaa saa olla joka välissä pesemässä. Jos taasen käytit peruspastaa sen pitäisi olla löysempää...Riippuu ihan kumpaa käytit. Molempiin voi sekoittaa pigmenttiä.

Makepeace75 kirjoitti...

Oiiii, hienoltahan tuo näyttää! Upea kassi. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno kassi! Turhan vaatimaton olet ;). Mistäs löysit mustia kangaskasseja? Iloista viikkoa!

-Sartsa

Ebbu kirjoitti...

Hansu: Taisin käyttää peittopastaa. Pitänee kokeilla ihan tavallisella seuraavaksi. Kiitos vinkistä!

Makepeace75: Kiitos, alan itsekkin jo tottumaan siihen ja en enää huomaa niitä "kauneusvirheitä" :)

Sartsa: Eikös vaatimattomuus kaunista? ;) Kassi löytyi vihdoin ja viimein Ruohonjuuresta, joten Fair Trade -merkki löytyy kyljestä. Yllättävän vaikeaa on löytää tavallista mustaa kangaskassia mistään. Suurin osa tuppaa olla luonnonvaaleita tai kuviollisia.

Tintti kirjoitti...

Tuo epätasaisuus vaan parantaa lopputulosta.
Aivan upea kissa!