maanantai 6. syyskuuta 2010

Muta


Lomat lusittu ja takaisin hyisessä Suomessa. Hyistä oli pääosin kyllä Englannissakin. Vietimme suuren osasta lomasta Walesissa, ja opinkin, että Walesissa sataa aina! 

Lomalla pääsin perinteikkäisiin walesilaisiin häihin Neljät häät ja hautajaiset -tyyliin. Etukäteen olin saanut lupauksen, että "nämä häät tuskin ovat mitään, mitä elokuvien perusteella olettaisit", mutta lopulta kovin perinteiseksi meni. Ja toden totta, ihmiset olivat pukeutuneet tähän tyyliin hyvinkin:

Kuva lähteestä

Häiden lisäksi olimme Green man -festareilla, missä todensimme sitä sateista Walesia. Luonnollisestikin nukuimme kaatosateessa teltassa kolme yötä. Muita kenkiä kuin saappaita oli turha harkitakaan. 


Välillä sade oli niin tiheä, että aiemmin ostamani kirja, osoittautui hyödylliseksi. Katoksen alla virkkaus piti mielen virkeänä. Mummo festareilla!


Rowanin mohairin ja mudan yhdistelmä.


Onneksi välillä aurinkokin näyttäytyi. Ne olivat ilon hetkiä! Virkkuu ei irronnut käsistä silloinkaan.  :) 


Lentokentälle päästäessä alkoi karvainen mohairriepu olemaan jo hyvän kokoinen.


Tällä hetkellä neulehommat on vähän sivussa Bauhauksessa, K-raudassa ja Ikeassa juoksemisen takia eli saas nähdä millä aikataululla tämä nöttynen jälleen valmistuu. Ja saas nähdä, muuttuuko minunkin postaukset pääosin remontti- ja sisustushenkisiksi. 

Ei kommentteja: