sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Muu maa mustikka?

Ei ainakaan neulekirjojen osalta. 

Olemme Kultani (sori, onpa hunajaista) kanssa katselleet erilaisten kirjojen hintoja. Neulekirjaostajan paratiisi ei ainakaan ole Suomessa, kirjojen hintojen suhteen. Sama pätee kaikkien muidenkin kirjojen suhteen, mutta lienee aika luonnollista markkinoiden koon vuoksi. Tämänpä myötä posti toi lomallemme Englantiin kaksi ihanaista neulekirjaa Amazonista. 

Kim Hargreavesin Misty -kirjassa on ihanainen mohairneule, joka koukutti samantien. Sen lisäksi kirjasta löytyi helppoja lomamatkaneulennaisia, kuten kannen huivi. Ravelryssa oli jo aiemmin törmännyt hassuihin Mochimocheihin. Tämän tyyppinen hassutteluneulominen ei ole Peppiinaa perinteisimmillän, mutta josko näistä joku konkreettiseksi työksikin muuttuisi. 

Kirjan kuvat ovat hauskoja ja vaikka suurin osa ohjeista ei olekaan kovin käytännönläheisiä, niin kuvat itsessään houkuttavat aloittamaan neulomisen. Ja uskomatonta, mutta totta, maksoin uudesta kirjasta £7! Varmaa on, että seuraavalle lomalle pitää tilata jokunen ihana (ja halpa) neulekirja odottamaan Suomeen tuojaansa!

2 kommenttia:

Stomp kirjoitti...

Huomasithan, että nyt Amazon toimittaa suomalaisellekin kotiovelle ilmaiseksi, kunhan tilaa tarpeeksi?
Jää sitten enemmän tilaa muille tuliaisille, kun sateisilla saarilla piipahdat ;)
Mulle on tullut jo monta kiloa kokkauskirjoja ja ehkä sitä voisi vielä muutaman tilata... ne kun ovat kuin rahaa pankkiin, nuo kirjat.

Peppiina kirjoitti...

No enpä ole moista tiennyt. Meillä Pete on tää Amazon-vastaava, mutta pitääkin sille huomauttaa asiasta. Voidaan sitten ostaa lankoja ja muuta kivaa enemmän, kun ei ole painavia kirjoja mukana!