keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Korusatoa

Tosiaan, niin kuin jo aikaisemmin mainitsin, kävin viime viikonloppuna kädentaitomessuilla Tampereen messuhallissa. Niin myös kävi MONI muu käsityöintoilija. Porukkaa oli ihan pipona! :) Mutta tunnelma oli silti hyvä, piti vaan yrittää olla ryntäilemättä ja hermoilematta, niin kaikki meni hyvin.
Ostoslistalla ei ollut oikeastaan mitään tiettyä ja ostoksia ei tullut ihan hirveästi. Huovutusvillaa ostin joulukortteihin ja korutarpeisiin. On kyllä niiiin mun värit!


Lankoja en tutkaillut kamalasti, sillä kuten aikaisemmin on tullut ilmi, yritän päästä vanhoista varastoista eroon. Yleensäkin mietin ensin mieluummin mitä teen ja etsin mallin ja sitten vasta ostan langat. Ei ole järkevää sitoa pääomaa varastoihin :D
Joten koska pää oli aika tyhjä siltä osin, tyydyin vaan myötäelään muiden hamstratessa. Hih.

Korut kiinnostivat sitten enemmän. Siellä oli aivan älyttömästi hienoja design-koruja monilta erilaisilta ammattilaisilta. Ja mieluusti jonkin sellaisen hankkisinkin, mutta ei taida opiskelijan budjetti niihin riittää. Joten tyydyin sitten ostamaan ihan tavallisia helmiä ja korutarvikkeita. Ei mitään erityistä siis. Vielä.

Kävin vähän aikaa sitten Gina Tricoossa ja siellä oli paljon koruja myynnissä 1,50€:n hintaan. Ostin sellaisen melko mauttoman korun, jossa oli kaiken maailman härpäkkeitä vaikka kuinka paljon. Mutta fiksuna tyttönä purin sen ja tuloksena sain monta erilaista riipusta oma tekemiin koruihin. Jeejee!


Punaista korua olen ajatellut lähinnä pikkujoulu/jouluhummailuihin.

Tätä korua käytin vuosijuhlilla, eli siis vähän fiininpään menoon.

Mutta tässä tältä erää.

2 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Ah, ihanaa näpertämistä. Oon käyttänyt samaa GinaTricot-kikkaa, mutta liian harvoin olen päässyt toteutusasteelle :D Taas kerran.

Ilmeisesti korutarvikkeiden varastoarvot on vielä niissä rajoissa, että niitä voi hamstrata... :) Onneksi niin.

Anonyymi kirjoitti...

ihania koruja <3 varsinkin tuo, mikä on fiinimpään menoon iski kyllä täysiä. messuilla kävin itsekin, ja hyvä kun eteenpäin pääsi. mummot kunnostautuivat kyynärpäätaktiikassa..