maanantai 10. marraskuuta 2008

Uusi pipo ja valokuvaamisen hankaluus

Jämälankavirityksiä on taas tullut lisää. Yksi liittyy jouluun, joten en siitä sen tarkemmin viitsi vielä kertoa. Pehmeitä paketteja siis luvassa! :)

Itselleni tein ihan tavallisen pipon Novitan Rose Mohairista. Ostin langat huiviliiviin, mutta halusin sittenkin värikkäämmän vaihtoehdon. Loppujen lopuksi ostin siis Kitten Mohairin purppuran väristä lankaa. Pipo on itse asiassa samaa neuletta, oikealla pelkää oikeaa ja nurjalla nurjaa ja silmukan nostoa vuorotellen. Itselläni pipo kulkee nimellä pulsupipo.. Kuvat eivät ole mitään kaikista parhaimpia, omat kädet eivät riitä ihan hirveen kauaksi ja sihtikin on aika heikko. Pikkasen nauratti, kun yritin ottaa kuvia läheisessä puistossa. Kuului pelkkää tuhinaa ja salamanräpsymistä! Vielä on pitkä matka neulebloggariks. hihi.

Mikä ilme!

Mikä käsi!

Nyt pitäisi alkaa miettimään jo seuraavaa viritystä, ts. neuletta, jota voisin alkaa työstään. Huiviliivi on melko pian valmis ja uusi työ olisi hyvä olla mietittynä valmiiksi. Kaapista löytyisi kasa Mamboa ja Nallea, joten kaippa niistä jotain täytyy kehittää.

Laitan vielä kuvan aikaisemmin tehdystä pylpyrähuovutuskorusta. Se ei ole enää niin raskas, sillä laitoin pylpyröiden tilalle puuhelmiä. Selkeästi parempi!


Olen illalla menossa Helmimeren ennakko-ostoiltaan ja tutustumaan messutarjouksiin ja erikoisuuksiin. Saas nähdä mitä sieltä tarttuu käteen! :D

3 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

No eipä ole pipossa minussa liikaa tuota pulsumaisuutta, vaan hyvinkin napakan näkönen tapaus. Kannatti varmaan alun silmukoiden vähentäminen, kun nyt koko näyttäisi olevan kuin naputettu! HIANO!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pipo, ei oo kyllä pulsuilla ainakaan täällä Hervannassa tuommoisia näkynyt! Onks keskustan pulsut jotenkin fiinimpiä?? :) Onko pipo lämmin vaikka lanka onkin ohutta?
Huopakoruista tuli myös todella mageet!

-Sartsa

Ebbu kirjoitti...

Se pulsumaisuus ilmenee pipon tietyissä asenoissa..hihih. En taida laittaa siitä kuvaa :D

Pipo ei ole ihan hirveän lämmin, että järeemmät varusteet on tarpeen talvella. (Jos sellasta nyt ikinä tulee)