sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Pilkahdan minäkin

Lisäpilkahduksia syksyyn, ei tosin niin värikkäinä kuin Ebbun viimekertainen bloggaus! Sain valmiiksi Tikrun suunnittelemat ihanaiset Chevalier-tumput, jotka olivat olleet puikoilla muutaman viikon. Kerrassaan mukava pikkuprojekti, ja luulen että vastaavia tehdään liukuhihnalla muutamat muutkin nyt kun joulukin alkaa lähestyä.

Lisäsin loppuun yhden mallikerran, minkä vuoksi näistä tuli kyllä aika pitkäsormisen ihmisen tumput. Toivotaan, että ranskalaisella kaverillani, jolle nämä suunnittelin lähettäväni olisi pitkät sormet. Saas nähdä, miten tumput sopivat Pariisissa asustavan pukumiehen garderobiin... Taitavat jäädä pelkästään vapaa-ajan käyttöön.

Malli: Chevalier by Tikru
Lanka: Novita Jussi 783 aleale-korista
Puikot: 3,5
Muuta: Sopivan helppo, mutta hieman ajattelua vaativa malli

Kuvausmatkalla lähikaupan tienoilta löytyi kaanis lehtikuusi. Vastoin kuin pohjoinen serkkunsa (eli normikuusi), lehtikuusi näemmä valmistautuu talveen ylimääräiset lehtihavut pudottaen. Kauniin keltaisena se siellä seisoi sateessa Koffin puistossa. Onneksi ei tarvitse ihan yksin olla, vaan saavat toisistaan seuraa sekä koirantaluttajista ja blogikuvailijoista... :)

Ei kommentteja: