lauantai 15. marraskuuta 2008

Väripilkahdus harmauden keskellä

Huiviliivi on valmis! Siitä tuli oikein kiva, varma käyttövaate. Ainahan niin ei välttämättä käy. Mutta ei siitä sen enempää tällä kertaa :)
Hieman liivissä on kyllä sellasta äitiysvaatemeininkiä, varsinkin jos sitä pitää kiinni. Mutta eipä sillä mitään väliä, tykkään siitä paljon. Neulekuvio on vielä kaiken lisäksi niin näppärä, että sitä voi pitää molemmin päin.
Malli: Huiviliivi by Arja Viitala
Lanka: Sandnes Garn, Kitten Mohair 4836
Puikot: 6
Lähde: Novita Syksy 2008
Muuta: Todella helppo malli, joten sopii vasta-alkajillekin.

Kiitos Ex-Kämppiksselle kuvausavusta! :) Kaupunkimiljöössä voi muutama katse tulla ohikävelijöiltä..

Aloitin uuden työn tällä viikolla. Päätin päästä eroon vanhoista langoista, joten piti löytää joku työ Novitan Nalle-langalle. Ja mikä ihme meitä on Peppiina riivannut, sillä mulla on kauhea kasa samanväristä Nallea, mistä sä teit sen Coffee tunicin. Luultavasti pitää ryhtyä värjäyspuuhiin sitten, kun työ on valmis, sillä tämä väri ei oikein ole mun väri.
Mutta joka tapauksessa, pongasin Novitan syksy 2008 –lehdestä kietaisuliivin, joka näyttää kivalta tapaukselta. Mukava vaihteeksi tehdä palmikkoneuletta, sillä oon viime aikoina tehnyt aika yksinkertaista neuletta.


Tänään tapahtui myös jotain muuta suurta! Nimittäin kädentaitomessut! Tulihan siellä käytyä ja jotain ostettuakin. Niistä lisää sitten vähän myöhemmin.

Ei kommentteja: