sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Sunnuntaipuuhastelua

Tampereella paistaa aurinko ja ilma on mukavan kirpeä. Taitaa lämpötila olla vielä plussan puolella. Käytiin juuri Dissarin kanssa sunnuntaikävelyllä ottamassa muutama kuva juuri valmistuneesta hameesta. Pitkälle ei kyllä kävelty, Tuomiokirkon pihassa nimittäin räpsittiin.
Hamekankaan ostin noin kuukausi sitten, kun sain ompelukoneen lainaan kaverilta. Kangas sattui käteen alelaarista Eurokankaasta Tullintorilta. Se maksoi muutaman euron ja sen laatuista se onkin. Pikkasen kyllä mietitytti, onko kangas vähän liian verhokankaan oloinen vai ei. Se oliskin kiva mennä jonkun kaverin luo kylään ja huomata verhokankaan olevan samanlaista. Hihihi. Hameeseen piti tehdä vuori, sillä siitä näkyi hieman läpi ja vuori tuo siihen ryhtiä. (Vuorikangas maksoi tuplasti kuin itse hamekangas!)


Kuva ei välttämättä ole kaikista paras ja ei se kyllä mitenkään erikoiselta hameelta näytä. Mutta värit on mielestäni kivan pirtsakat. Ja Peppiinan on sitten turha nälviä lankojen päättelystä ja saumoista, laatutyötä se on! Voisin vaikka osallistua Muodin huipulla –sarjan seuraavalle kaudelle :D

Sitten vähän muuta näpertelyä. Perjantaina kävin taas Sinooperissä ja Harraste-kaupassa Tuomiokirkonkadulla. Koruinnostus on kasvanut suuriin sfääreihin viime aikoina ja perjantaina sitten potti räjähti. Menin siis ostamaan vaan harmaita puuhelmiä pötkylähuovuskoruun, mutta käteen jäi sitten vähän muutakin tavaraa. Ostin oikein korukirjankin! Kotona sitten aloin heti suunnittelemaan hienoja koruja, mutta paljon vielä tarvitsen erilaisia kiviä /helmiä ja pikkuvarusteita yms. Täältä tullaan kädentaitomessut! Tulin myös siihen tulokseen, että korujen tekeminen itse ei ole mitään halpaa huvia.. Joten menee vielä jonkun verran aikaa, ennenkö pystyn alkaa esittelemään tuloksia.


Sunnuntaipuuhastelu jatkukoon!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska hame! Hamekuosina pirtsakka, verhoina ehkä hieman liikaa..
-Sartsa

Peppiina kirjoitti...

No kyllä on toden totta upea hame! Kuosi pukisi kyllä hyvin muakin. vink, vink.

Jos eilisen Muodin huipulla -ohjelmaan vertaa, niin varmasti on laatutyötä tuo sun hame. Eilen siellä oli kyllä sellanen tunarointi käynnissä! Ei oltu ees keretty ompeleen, vaan reiskasti nuppineuloilla saumat kiinni...